[ŽT] „HIMARS nepagailėjo.“ Kas nutiko „Dniepr“ vadui (Foto)  ()

Smogė dvi HIMARS raketos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos oro desanto kariuomenės ir Rusijos Dniepro kariuomenės grupės vadas generolas pulkininkas Michailas Teplinskis žuvo nuo sužeidimų, kuriuos gavo per HIMARS ataką prieš Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadavietę netoli okupuoto Geničesko Chersono srityje. Apie tai internete pranešė buvęs prorusiškų kovotojų lyderis, teroristas Igoris Strelkovas-Girkinas.

„Generolas pulkininkas Michailas Jurjevičius Teplinskis, armijos grupuotės „Dniepr“ vadas, mirė. Galimai nuo sužeidimų“, – informavo jis. Internete komentatoriai pradėjo reikšti užuojautą dėl Teplinskio mirties.

[Vokietija] Tik 89€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Ribotas kiekis (Video, „Liectroux HCR-09“)
2309 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

2024 m. birželio pabaigoje JAV karo tyrimų institutas ISW savo pranešime parašė, kad birželio 30 d. Ukrainos HIMARS smogė į Rusijos armijos grupuotės „Dniepr“ vadavietę netoli okupuoto Geničesko, Chersono srityje, Teplinskis galėjo būti sužeistas. Analitikai citavo karinį stebėtoją ir Rusijos vidaus šaltinį, tačiau pripažino negalintys patikrinti informacijos.

Dviejų aukštų administracinis pastatas buvo naudojamas kaip vadavietė. Smūgį sudavė dvi raketos HIMARS su kasetinėmis kovinėmis galvutėmis, 5 žmonės žuvo, 12 sužeista.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(3)
(134)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()