„Liko tik 3 metai.“ Perspėjami visi. 2027 m. įvyks katastrofa  ()

Jungtinė Karalystė perspėja apie artėjantį karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinės Karalystės generalinio štabo viršininko teigimu, per artimiausius trejus metus Europoje gali kilti karas, o Kinija gali įsiveržti į Taivaną, praneša TVP.

Jungtinės Karalystės generalinio štabo viršininkas generolas Roly Walkeris mano, kad didžiausią grėsmę kelia į neformalią „ašį“ susivienijusios valstybės, siekiančios pakeisti esamą tarptautinę tvarką. Čia generolas mini Rusiją, Kiniją, Šiaurės Korėją ir Iraną, kurios stiprina bendradarbiavimą.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Android vaizdo projektorius, žaidimų konsolė su 70 000+ žaidimų, išmanusis RGB šviestuvas, akumuliatorių testeriai ir kt. (Video)
2911 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-29/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Wanbo Dali1“ - mini Android vaizdo projektorius

2) „Ampown GD20“ - žaidimų konsolė

3) „BLITZWILL BWL-FL-0002“ - išmanusis RGB šviestuvas

4) „HCalory“ - 5-8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

5) „KONNWEI KW218“ - 6V-12V transporto priemonių akumuliatorių testeris (tikriklis)

6) „BlitzHome BH-CDW1“ - portabili, išmanioji indaplovė su indų dezinfekcija, APP ir skirtingais darbo režimais

Išsamiau

Pasak britų vado, nepriklausomai nuo karo Ukrainoje baigties, Rusija ir toliau kels grėsmę mūsų žemynui. Generolo Roly Walkerio teigimu, iki karo liko tik treji metai – 2027 m. galimas Kinijos įsiveržimas į Taivaną, o tai gali sukelti pasaulinį konfliktą. Grėsmę gali kelti ir Irano įsigytas branduolinis arsenalas.

Generolo R. Walkerio nuomone, dabartinis 72 500 britų kariuomenės karių skaičius yra nepriimtinas. Jis pridūrė, kad per trejus metus britų kariuomenės kovinę galią reikėtų padvigubinti, o per dešimtmetį – patrigubinti. Pasak britų vado, problema yra ir tai, kad senoji karinė technika nėra modernizuojama.

 

Tačiau, pasak generolo, šių kelerių metų pakanka, kad būtų sukurtos tinkamos atgrasymo pajėgos, galinčios atitolinti pasaulinio konflikto grėsmę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(0)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()