„Šimtai karių yra apsupti.“ Netikėti įvykiai. „Kovoti iki paskutinio žmogaus“  ()

„Pasirodė grėsmingi ženklai.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-28 „Šimtai karių yra apsupti.“ Netikėti įvykiai. „Kovoti iki paskutinio žmogaus“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai tikėtina, kad šimtai ukrainiečių gynėjų yra apsupti netoli Prohreso kaimo Rytų Ukrainoje. Šiuo metu „nėra įsakymo pasitraukti“, anksčiau pranešė Ukrainos analitinė grupė „Deep State“. Tačiau įsakymas gali būti labai greitai, nes Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado Oleksandro Syrskio politika, anot jo, yra tokia, kad jo kariai niekada neturi kovoti iki paskutinio žmogaus. Anot portalo „Comments“ apie tai rašo „Forbes“.

[EU+Kuponai] Pasaulinė 4G LTE išmanaus laikrodžio premjera, žibintuvėliai, išskirtinis delninis skaitmeninis osciloskopas, karšto oro gruzdintuvė ir kt. (Video)
2969 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW28A, SUPFW28C, SUPFW28D“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „FNIRSI DSO152“ - delninis skaitmeninis osciloskopas

3) „Proscenic T21“ - 1700W, 5.5L karšto oro gruzdintuvė su APP

4) „N-One NPad Plus“ - 16+128GB, 10,4 colių 2K ekrano Android 13 planšetė

5) „Zeblaze Thor Ultra“ - premjera išmaniojo laikrodžio su 4G LTE, GPS ir kt.

6) „Astrolux EP03“ - 2050Lm žibintuvėlis

Išsamiau

Medžiagoje rašoma, kad apsupti Ukrainos kariai arba turės bandyti prasiveržti į vakarus, arba laukti, kol į rytus prasimuš kitos brigados.

„Pastarosiomis dienomis mūšio lauke į vakarus nuo Avdijivkos griuvėsių pasirodė grėsmingi ženklai. Per savaitę rusų motorizuotų šaulių pulkų grupė nužygiavo 6,5 kilometro į vakarus... Judant link Prohreso, rusų rikiuotė pasidalijo į dvi dalis ir apsupo du Ukrainos kariuomenės 31-osios mechanizuotosios brigados batalionus“, – rašoma leidinyje.

Žurnalistai darė prielaidą, kad dabartinės padėties priežastis yra „viso sektoriaus problemos su Ukrainos vadovybe“. Anksčiau buvo pranešta, kad operatyvinė-taktinė situacija šiame fronto sektoriuje tapo kritine dėl chaotiško vienos iš pėstininkų brigadų (110-osios mechanizuotosios brigados arba 111-osios teritorinės gynybos brigados) pasitraukimo.

 

„Ne paslaptis, kaip išgyvena apsupti Ukrainos batalionai, dronai numeta maisto, vandens ir amunicijos pakuotes, tai negali tęstis be galo: pamaitinti ir pagirdyti šimtus žmonių, pakeisti raketas ir kitus sunkiasvorius ginklus, nugabenti sužeistuosius į saugią vietą. Šalia Prohreso atkirsti batalionai turės kovojant brautis į vakarus arba laukti, kol brigados pramuš kelią į rytus“, – rašoma medžiagoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(126)
(-85)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: