[ŽT] Kuleba: Ukraina yra pasirengusi kalbėtis su Rusija, bet yra sąlyga  ()

Ukraina turi vieną sąlygą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos užsienio reikalų ministerijos spaudos tarnyba pranešė, kad užsienio reikalų ministrų susitikimas Kinijoje buvo Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio ir Kinijos vadovo Xi Jinpingo kontaktų tęsinys. Perduota, kad pagrindinė diskusijų tema buvo būdų, kaip sustabdyti Rusijos agresiją, paieška ir galimas Kinijos vaidmuo siekiant ilgalaikės ir teisingos taikos.

[Vokietija] Tik 89€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Ribotas kiekis (Video, „Liectroux HCR-09“)
2309 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kinijoje viešintis Ukrainos užsienio reikalų ministras D. Kuleba sakė, kad Ukraina yra pasirengusi deryboms su Rusijos puse, jei Maskva bus pasirengusi derėtis gera valia. Tačiau jis nurodė, kad nemato jokių to ženklų.

Kinija mano, kad visi konfliktai turi būti sprendžiami grįžtant prie derybų stalo ir kad visi ginčai turi būti sprendžiami politinėmis priemonėmis, pareiškė Kinijos užsienio reikalų ministerijos atstovė spaudai Mao Ning, paminėdama Kinijos ir Brazilijos remiamą taikos planą Ukrainai, kuriame nenumatytas visų Maskvos užgrobtų žemių grąžinimas Ukrainai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(5)
(1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: