„Blokas Krymui.“ Kažkas vyksta. „Karinė vadovybė žino“  ()

„Tai turės įtakos derybose“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiais metais Ukraina, įgyvendindama mobiliosios gynybos strategiją, turi galimybę blokuoti okupuotą Krymą, naudodama tolimojo nuotolio sistemas, dronus ir kitas priemones.

Tai televizijos kanalo „Espresso“ eteryje pasakojo informacijos ir konsultacijų bendrovės „Defence Express“ direktorius Serhijus Zgurecas.

Jis priminė Ukrainos karinės vadovybės pareiškimus, pažymėdamas pagrindinius dabartinio etapo uždavinius:

Ukrainos karinė vadovybė pareiškė, kad turime vykdyti mobiliosios gynybos strategiją. Pagrindinis dabartinio etapo uždavinys – kuo labiau išsekinti priešą ir sudaryti galimybes puolamiesiems veiksmams. Apie tai užsiminė ir Ukrainos prezidentas, tačiau puolamųjų veiksmų laiko klausimas lieka atviras.“

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Universalūs automobilio sėdynių užvalkalai, sulankstomi karučiai, palapinės, išmanieji laikrodžiai, kavos aparatai ir kt. (Video)
3754 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Universalūs automobilio priekinių sėdynių užvalkalai

2) „Drillpro“ - 18V, 2700W smūginis veržliasukis, be baterijų

3) Kavos aparatas

4) „BlitzWolf BW-HL5“ - fantastiško funkcionalumo išmanusis laikrodis

5) „OSCAL“ - sulankstomas metalinis karutis

6) Palapinių rinkiniai - skirti 2-4 asmenims

Išsamiau

„Dabartiniame etape neturime pakankamai rezervų, net atsižvelgiant į 14 brigadų, kurioms reikia Vakarų pagalbos, kad būtų visiškai sukomplektuotos. Tai reiškia, kad šie metai nėra susiję su plataus masto Ukrainos kariuomenės puolamaisiais veiksmais. Tačiau mobilioji gynyba tam tikrose taktinėse teritorijose, susijusi su priešo naikinimu, bus įgyvendinama ir šiais metais“, ­– apibendrindamas nurodė Zgurecas.

Jis pažymėjo, kad šiemet yra galimybė blokuoti Krymą naudojant tolimojo nuotolio sistemas, dronus ir kitus metodus. Visų pirma, pasak eksperto, tai taip pat padės paversti jį „vienu iš tam tikrų derybų su Rusijos Federacija elementų, tiek, kad tai turės įtakos derybinei pozicijai“.

 

Kartu Serhijus Zgurecas galvoja, kad „šiais metais pokyčiai fronto linijoje dėl Ukrainos kariuomenės puolamųjų veiksmų vargu ar įmanomi ir tikslingi. Mūsų karinė vadovybė tai žino ir supranta“.

Kaip pažymi karo ekspertas, Ukrainos Vakarų partneriai turėtų suprasti, kad fronto linijos išlaikymas ir kuo didesnis priešo sunaikinimas priklauso nuo Europos ir Amerikos pagalbos veiksmingumo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(1)
(38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()