JAV ir Kanada kelia naikintuvus. Kai kas nutiko  ()

„NORAD toliau stebės.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Virš tarptautinių vandenų netoli Aliaskos buvo pastebėti du kinų ir du rusų kariniai lėktuvai, reaguojant buvo pasiųsta JAV ir Kanados naikintuvų, paskelbė bendra amerikiečių ir kanadiečių vadavietė.

Šiaurės Amerikos aerokosminės erdvės gynybos vadavietė (NORAD) nurodė, kad ši kinų ir rusų trečiadienio karinė veikla nebuvo laikoma grėsme.

„NORAD toliau stebės varžovų aktyvumą netoli Šiaurės Amerikos ir į buvimą atsakys buvimu“, – sakoma vadavietės pranešime spaudai.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Universalūs automobilio sėdynių užvalkalai, sulankstomi karučiai, palapinės, išmanieji laikrodžiai, kavos aparatai ir kt. (Video)
3754 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Universalūs automobilio priekinių sėdynių užvalkalai

2) „Drillpro“ - 18V, 2700W smūginis veržliasukis, be baterijų

3) Kavos aparatas

4) „BlitzWolf BW-HL5“ - fantastiško funkcionalumo išmanusis laikrodis

5) „OSCAL“ - sulankstomas metalinis karutis

6) Palapinių rinkiniai - skirti 2-4 asmenims

Išsamiau

Rusijos kariuomenė seniai yra aktyvi šiaurinėje Ramiojo vandenyno dalyje, bet Kinija pastaraisiais metais iškilo kaip nauja veikėja, jos augantiems kariniam laivynui bei oro pajėgoms imant veikti toliau nuo savo krantų.

Kinų karo laivai vis pasirodo tarptautiniuose vandenyse netoli Aliaskos, vėliausią kartą – liepos viduryje, kai pakrančių apsauga pastebėjo keturis laivus JAV išskirtinėje ekonominėje zonoje, besidriekiančioje 200 jūrmylių nuo krantų.

 

Per trečiadienio incidentą kinų ir rusų lėktuvai skrido Šiaurės Amerikos JAV oro gynybos identifikavimo zona, esančia už JAV ir Kanados oro erdvės. JAV ir Kanada nacionalinio saugumo sumetimais prašo identifikuoti orlaivius, skrendančius šia zona.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: BNS
(37)
(7)
(30)
Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama

Komentarai ()

Susijusios žymos: