[ŽT] „Tik 14 km. Iš viso tik 14.“ Tai paskutinė gynybinė zona. Kas vyksta  ()

„Priešas yra labai arti“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalisto Jurijaus Butusovo komentaras.

Ukrainos kariuomenėje šiuo metu susidarė kritiškai sudėtinga padėtis Pokrovsko kryptimi, dėl kurios nedelsiant reikia sistemingų ir subalansuotų vyriausiojo kariuomenės vado štabo sprendimų.

Per pastarąsias septynias dienas Mirnogrado-Pokrovsko kryptimi priešas pasistūmėjo 6 kilometrus. Siaurame fronte, šonai apšaudomi, tačiau jis pažengė į priekį.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Įspūdingi el. paspirtukai su 6000W, 80km/h, 60V 30Ah Samsug baterija, SUP irklentės, TWS ausinės, pūstuvai-siurbliai ir kt. (Video)
3517 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW08C“ - pripučiama SUP irklentė

2) „BlitzWolf BW-FYE15“ - TWS ausinės su trigubomis dinaminėmis tvarkyklėmis

3) „MECO ELEVERDE ME-CR1“ - akumuliatorinis pūstuvas-siurblys

4) „YUME HAWK PRO“ - el. paspirtukas su 6000W, 60V 30Ah Samsug baterija ir kt.

5) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

6) „DIDEEP“ - nardymui skirtas deguonies balionas

Išsamiau

Iki Mirnogrado miesto liko 14 kilometrų. Tik 14. Mirnogradas apšaudomas toliašaudės artilerijos ugnimi. Jei Ukrainos kariuomenė leis priešui įeiti į Mirnogradą, Rusija turės susitelkimo zoną ir galės pulti patį Pokrovską. Pokrovsko-Mirnogrado aglomeracija yra paskutinė gynybos zona prieš Dnipropetrovsko sritį. Priešas yra labai arti, situacija kritinė, nes priešo veržimosi tempas kelia nerimą.

 

Pasak vadų ir karių, kurie gina Pokrovsko-Mirnogrado aglomeraciją, pagrindinė problema intensyvių veiksmų sąlygomis pirmiausia yra Ukrainos kariuomenės veiksmų valdymas ir organizavimas.

Rusijos armija pirmiausia puola tas brigadas, kurios silpnai organizuotos ir kurioms blogai vadovaujama. Kitaip tariant, priešas ieško ir šturmuoja ne gynybos linijas, kurios yra labiausiai pažeidžiamos, o  silpniausius dalinius ir junginius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(68)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: