Vokietija drebina pasaulį. „Ne visi karai baigiasi derybomis“  ()

„Manau, kad Rusijoje yra daug žmonių, kurie nepatenkinti Putinu.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos Bundestago Gynybos komiteto pirmininkas Marcusas Faberis užsiminė apie Putino nuvertimą, kuris vėliau turėtų pasirodyti Tarptautiniame baudžiamajame teisme (TBT).

Naujasis Vokietijos parlamento Gynybos komiteto pirmininkas Marcusas Faberis (40 m.) radikaliai pareiškė apie Rusiją ir jos puolimą prieš Ukrainą, pareikšdamas, kad V. Putiną reikia siųsti į Tarptautinį baudžiamąjį teismą. Anot jo, derybos su Rusijos puse įmanomos tik V. Putinui palikus valdžią: dialogas galimas tik su jo įpėdiniu.

Naujienų agentūros praneša, kad toks pareiškimas buvo paskelbtas per Vokietijos televizijos kanalo ZDF debatus. Jam pasipriešino kairiosios partijos narys, anot kurio, bet koks karas baigiasi derybomis. Tačiau Faberio atsakymas buvo itin griežtas: esą nereikia kalbėti apie karo su Rusijos diktatoriumi pabaigą. Be to, jis užsiminė, kad V. Putinas gali būti nuverstas per perversmą.

[Vokietija] Tik 89€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Ribotas kiekis (Video, „Liectroux HCR-09“)
2342 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Su Putinu reikia kalbėtis, bet tik Tarptautiniame baudžiamajame teisme. Manau, kad tada su jo įpėdiniu turėsime derėtis dėl taikos Europoje. Ne visi karai baigiasi derybomis. Yra buvę karų, kurie baigėsi, pavyzdžiui, diktatoriaus nuvertimu. Manau, kad Rusijoje yra daug žmonių, kurie nepatenkinti Putinu“, – pabrėžė politikas.

 

Jis taip pat aktyviai palaikė idėją Vokietijos teritorijoje dislokuoti amerikietiškas sparnuotąsias raketas, kurios ne tik užtikrintų šalies saugumą, bet ir parodytų Kremliui veiksmus, paremtus jėga. Savo ruožtu Vokietijos federalinis kancleris Olafas Scholzas pareiškė, kad norėdama užkirsti kelią JAV tolimojo nuotolio raketų dislokavimui Vokietijoje, Rusijos Federacija turi nutraukti karą prieš Ukrainą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(231)
(6)
(225)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: