„Krenta kaip akmuo.“ Surado silpnąją SU-30 „Suchoi“ vietą (Video)  ()

Abiejų orlaivių stipriosios ir silpnosios pusės buvo ryškiai akcentuojamos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar 2008 m. įvyko įspūdingas pasirodymas per amerikietiško F-15 ir indiško Su-30MKI kovą.

Tai įvyko karinių pratybų „Raudonoji vėliava“ metu, kai pirmą kartą Su-30MKI susitiko su amerikiečių kolega. Tuo momentu abiejų orlaivių stipriosios ir silpnosios pusės buvo ryškiai akcentuojamos.

Kaip rašo „EurAsian Times“, susitikime dalyvavę amerikiečių pilotai pasidalino intriguojančiomis įžvalgomis.

[Vokietija] Tik 89€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Ribotas kiekis (Video, „Liectroux HCR-09“)
2309 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

Vienas USAF pilotas pabrėžė įspūdingas Su-30MKI traukos vektoriaus galimybes. Tačiau šis pranašumas greitai virto pažeidžiamumu.

Pilotas apibūdino: „Staiga pamatėte kaip (Su-30 galinė dalis) atsitraukia ir prasideda vektorinė trauka. Bet tada, beveik iš karto, Su-30 pradėjo greitai prarasti aukštį. Jis krito kaip akmuo. Galima lengvai į jį pataikyti“.

JAV oro pajėgų karininkas pateikė keletą pretenzijų.

Amerikiečių pilotas pažymėjo, kad Indijos oro pajėgos (IAF) susidūrė su problemomis dėl rusiškų reaktyvinių variklių, o Indijos pilotai gali būti įtraukti į „brožudiškus“ incidentus, netyčia numušant draugiškus lėktuvus ir kad IAF reikalauja 60 sekundžių atotrūkio tarp pakilimų, priešingai nei standartinės 30 sekundžių, būdingos kitoms oro pajėgoms.

 

Be to, jis tvirtino, kad F-15 gali pranokti Su-30MKI, kuris tuo metu buvo laikomas pažangiausiu Su-30 serijos naikintuvu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(4)
(48)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()