Tai beprotybė! Rusai nesitikėjo tokios „mega atakos“ pabaigos  ()

Rusų „mega ataka“ baigėsi netikėtai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis pranešimais ir socialiniuose tinkluose paskelbtais vaizdo įrašais, Rusijos pajėgos patyrė didelių karių ir įrangos nuostolių per didelį puolimą Donecke.

„Didžiulis mūšis tarp Ukrainos ir Rusijos pajėgų Novomykhailivkoje. 13 mašinų ir 200 vyrų Rusijos pajėgos buvo atremtos, o daugelis buvo sunaikinta“, – „X“, anksčiau vadintame „Twitter“, paskelbė proukrainietiškas naudotojas „War is Translated“ kartu su vaizdo įrašu, kuriame rodomi išpuoliai.

„Ukrainos kontrolės žemėlapio“ paskyra „X“ tinkle, kurioje rodoma naujausia situacija fronto linijoje, trečiadienį pranešė, kad Rusijos pajėgos vykdo didelio masto mechanizuotus išpuolius tarp Novomykhailivkos ir į rytus nuo Vuhledaro, esančio maždaug už 13 mylių nuo į pietryčius.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Universalūs automobilio sėdynių užvalkalai, sulankstomi karučiai, palapinės, išmanieji laikrodžiai, kavos aparatai ir kt. (Video)
3754 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Universalūs automobilio priekinių sėdynių užvalkalai

2) „Drillpro“ - 18V, 2700W smūginis veržliasukis, be baterijų

3) Kavos aparatas

4) „BlitzWolf BW-HL5“ - fantastiško funkcionalumo išmanusis laikrodis

5) „OSCAL“ - sulankstomas metalinis karutis

6) Palapinių rinkiniai - skirti 2-4 asmenims

Išsamiau

82 sekundžių vaizdo įrašas taip pat buvo pasidalintas žiniasklaidos platformoje „Noel reports“, kurioje nušviečiamas karas Ukrainoje. Vaizdo įraše, kuris ketvirtadienį buvo peržiūrėtas daugiau nei 155 000 kartų, matoma serija smūgių karinėms transporto priemonėms atvirame lauke ir į orą besiveržiančius dūmus.

„Tai beprotiška. 79-oji oro puolimo brigada atmušė vieną didžiausių Rusijos atakų iš kelių krypčių“, – praneša „Noel“ ir priduria, kad atakoje dalyvavo 11 tankų, 45 transporteriai, BMP-T „terminatorius“ ir šarvuota kovos mašina, taip pat keliolika motociklų ir apie 200 karių.

 

 

Ukrainos brigada „reagavo stipria artilerijos ugnimi, prieštankinėmis valdomomis raketomis ir bepiločių orlaivių smūgiais“, sakoma pranešime.

Pranešime priduriama, kad Rusijos pajėgos prarado šešis tankus, septynias šarvuotas kovos mašinas BMP su pėstininkais ir visus 12 motociklų. Jame priduriama, kad žuvo 40 žmonių, o 37 buvo sužeisti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(0)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: