„Vienu metu 12 krypčių.“ Radikalūs pokyčiai fronte. Ukraina perims iniciatyvą  ()

Pereis į gynybą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nacionalinės gvardijos vadas Oleksandras Pivnenka mano, kad po pusantro mėnesio Rusijos kariai praras galimybę vykdyti aktyvius puolimus vienu metu daugeliu krypčių ir ten pereis į gynybą. Tai jis pasakė interviu „Ukrinform“ metu.

Per šį laiką Ukraina turi suformuoti ir paruošti dalinius. Taip pat reikia rasti silpnąsias priešo vietas.

„Bet priešo puolimo galimybės nėra beribės, o kiek nuostolių jis patirs... Manau, dar mėnuo ar pusantro – ir rusai negalės vienu metu vykdyti aktyvių šturmų daugeliu krypčių ir atsidurs gynyboje. Bet kokiu atveju, ukrainiečiams per šį laiką reikia suformuoti savo dalinius, pasiruošti“, – į klausimą, kaip šiuo metu vertina situaciją, atsakė O. Pivnenko.

[Vokietija] Tik 89€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Ribotas kiekis (Video, „Liectroux HCR-09“)
2309 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kartu Nacionalinės gvardijos vadovas pripažino, kad radikaliems pokyčiams, ypač sisteminiams, reikia laiko.

„Reikia vystytis. Jei nuolat būsime žingsneliu priekyje ir galvosime apie ateitį, tada viskas bus gerai. Svarbiausia, ką dabar reikia nuveikti, yra pasiruošimas, mokymo centrų plėtra, ginklų, karinės technikos pirkimas, karinės technikos gamyba: bepiločių orlaivių, mūsų šalies šarvuočių, oro gynybos įrangos, MANPADS, amunicijos“, – sakė jis.

 

Rusija dabar susitelkusi į puolimą 12 pagrindinių krypčių ir daro pažangą. Ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas Oleksandras Syrskis mano, kad šie laimėjimai yra tik taktiniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(2)
(28)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: