[ŽT] „Sąlygos bus tokios, kad jie norės sugrįžti.“ Jų yra šimtai tūkstančių  ()

Jų yra šimtai tūkstančių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Lenkijos užsienio reikalų ministro, Europos Sąjungoje yra šimtai tūkstančių potencialių šauktinių, kurie privalo ginti savo tėvynę. 

Lenkijos užsienio reikalų ministras Radoslawas Sikorskis pareiškė, kad Europos Sąjunga galėtų sudaryti sąlygas, kurios paskatintų ukrainiečius grįžti į Ukrainą ir atlikti savo pareigą ginti tėvynę. Jis sakė, kad Kyjivas kenčia nuo ginklų trūkumo, karo nuovargio ir sumažėjusio karinio personalo. 

[Vokietija] Tik nuo 39€ už akumuliatorinį pjūklą su sekatoriumi ir lazerinio nivelyro rinkinys. Ribotas kiekis
2781

Nuostabiai geros kainos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

R. Sikorskis pabrėžė, kad Europos šalys, ypač Lenkija, galėtų padėti Ukrainai ruošdamos potencialius šauktinius karinei tarnybai. Jis taip pat pažymėjo, kad Rusijai trūksta tankų, jos ekonomika žlunga, o Kinijai dėl V. Putino veiksmų baigiasi kantrybė. Ministras paragino toliau teikti pagalbą Ukrainai, kad ji galėtų pasiekti taikos susitarimą, kuris būtų stabilus ir neleistų Rusijai pasinaudoti pertrauka siekiant agresoriui iš naujo apsiginkluoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(113)
(3)
(110)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()