„Esu daugiau nei įsitikinęs.“ Artėja kardinalūs pasikeitimai. Galinga žinia apie F-16  ()

Pakeis frontą Ukrainos naudai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Begalinio delsimo dėl F-16 lėktuvų perdavimo Ukrainai fone ėmė skambėti niūrūs pareiškimai, kad tokiais kiekiais, kokiais jie yra pažadėti, jie vis tiek neturės įtakos karo eigai. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad toks pesimizmas yra racionalus, nes pirmąją partiją sudarys tik šeši naikintuvai, o iki metų pabaigos sulauksime daugiausiai dvidešimties lėktuvų. Tačiau iš tikrųjų ne viskas yra taip blogai“, – sakė karo ir politikos apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko.

[Vokietija] Tik 89€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Ribotas kiekis (Video, „Liectroux HCR-09“)
2342 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

Savo „Telegram“ kanale karo ekspertas išvedė paraleles su įvykiu prieš dvejus metus, kai Ukraina gavo pirmąją M142 HIMARS partiją, kurią sudarė tik keturi vienetai. 2022 m. birželį taip pat buvo niūrių prognozių. Pavyzdžiui, sakė, ką šie nelaimingi keturi  padarys 100 kilometrų fronte? Mums reikia šimtų HIMARS.

Tačiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karių tikslingas ir išskirtinis riboto skaičiaus HIMARS panaudojimas labai viską pakeitė. Rusai atsidūrė praktiškai izoliuoti dešiniajame Chersono srities krante, o per keturis mėnesius Ukrainos kariuomenė sukūrė visas sąlygas išstumti priešą iš šios teritorijos.

 

„Ir aš esu daugiau nei įsitikinęs, kad F-16 naudojimas bus panašus į HIMARS naudojimą“, – prognozavo Kovalenko. Jie bus skirtas atlikti tam tikro spektro užduotis, kur kokybė yra daug svarbiau nei kiekybė, įsitikinęs ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(4)
(81)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: