Karas išplito į Aziją. Ukraina sudavė smūgį Iranui  ()

ES Taryba pratęsė sankcijas Iranui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina prisijungė prie ES Tarybos sprendimo įvesti sankcijas Iranui už karinę paramą Rusijos agresyviam karui prieš Ukrainą ir ginkluotės tiekimą Artimiesiems Rytams ir Raudonosios jūros regionui, kur vyksta ginkluoti konfliktai.

Taip teigiama ES aukštosios atstovės pareiškime dėl trečiųjų šalių prisijungimo prie atitinkamo Europos Sąjungos sprendimo, paskelbtame Europos Vadovų Tarybos svetainėje, rašo „Ukrinform“.

„2024 m. liepos 15 d. ES Taryba nusprendė pratęsti ribojamųjų priemonių taikymą, atsižvelgdama į Irano karinę paramą agresyviam Rusijos karui prieš Ukrainą ir ginkluotas grupes bei junginius Artimuosiuose Rytuose ir Raudonosios jūros regione... Prie šio ES Tarybos sprendimo prisijungė Albanija, Ukraina, Moldovos Respublika ir Bosnija ir Hercegovina bei Europos laisvosios prekybos erdvės šalys Islandija, Lichtenšteinas ir Norvegija, Europos ekonominės erdvės narės“, – rašoma pranešime. 

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Įspūdingi el. paspirtukai su 6000W, 80km/h, 60V 30Ah Samsug baterija, SUP irklentės, TWS ausinės, pūstuvai-siurbliai ir kt. (Video)
3648 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW08C“ - pripučiama SUP irklentė

2) „BlitzWolf BW-FYE15“ - TWS ausinės su trigubomis dinaminėmis tvarkyklėmis

3) „MECO ELEVERDE ME-CR1“ - akumuliatorinis pūstuvas-siurblys

4) „YUME HAWK PRO“ - el. paspirtukas su 6000W, 60V 30Ah Samsug baterija ir kt.

5) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

6) „DIDEEP“ - nardymui skirtas deguonies balionas

Išsamiau

Atitinkamu sprendimu ES Taryba pratęsė sankcijas Iranui iki 2025 metų liepos 27 dienos, taip pat į „juodąjį sąrašą“ įtraukė dar keturis asmenis ir dvi institucijas.

Ukraina ir nemažai kitų šalių įsipareigojo užtikrinti nacionalinės politikos atitiktį minėtam ES Tarybos sprendimui. Europos Sąjunga atkreipė dėmesį į tokius įsipareigojimus ir juos palankiai įvertino.

 

Gegužės 14 d. ES Taryba nusprendė išplėsti ribojančias priemones Iranui dėl jo karinės paramos Rusijos karui prieš Ukrainą, taip pat kovotojams Artimuosiuose Rytuose ir Raudonosios jūros regione bei po Irano atakų prieš Izraelį šių metų balandžio 13 d. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(9)
(69)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: