Taip jis apiplėšė savo kariuomenę. Rusijos viceministras sukūrė visą sistemą  ()

Rusijos viceministras įkliuvo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-27 Taip jis apiplėšė savo kariuomenę. Rusijos viceministras sukūrė visą sistemą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs gynybos viceministras Dmitrijus Bulgakovas suimtas dėl kaltinimų korupcija, praneša nepriklausomas Rusijos portalas „The Moscow Times“, remdamasis Rusijos teisėsaugos institucijų pranešimu. Portalas priduria, kad armijos generolas buvo perkeltas į sulaikymo centrą Maskvoje.

„69 metų D. Bulgakovas yra septintasis aukšto rango Gynybos ministerijos pareigūnas, suimtas nuo balandžio mėnesio – vykdant valymą aukščiausiuose kariuomenės sluoksniuose dėl užsitęsusios invazijos į Ukrainą“, – rašo „The Moscow Times“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Universalūs automobilio sėdynių užvalkalai, sulankstomi karučiai, palapinės, išmanieji laikrodžiai, kavos aparatai ir kt. (Video)
3836 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Universalūs automobilio priekinių sėdynių užvalkalai

2) „Drillpro“ - 18V, 2700W smūginis veržliasukis, be baterijų

3) Kavos aparatas

4) „BlitzWolf BW-HL5“ - fantastiško funkcionalumo išmanusis laikrodis

5) „OSCAL“ - sulankstomas metalinis karutis

6) Palapinių rinkiniai - skirti 2-4 asmenims

Išsamiau

Rusijos Tyrimų komitetas, tiriantis sunkius nusikaltimus, pranešė, kad „Bulgakovas buvo sulaikytas“ vykdant korupcijos tyrimą. Federalinė saugumo tarnyba (FSB) pranešė, kad jis buvo nuvežtas į liūdnai pagarsėjusį Lefortovo sulaikymo centrą Maskvoje, veikiantį nuo 1881 m.

„Nei FSB, nei Tyrimų komitetas savo trumpuose pareiškimuose nenurodė, kokie kaltinimai korupcija buvo pareikšti generolui“, – praneša „Russian Independent“.

Koks buvo jo darbas kariuomenėje? Nuo 2008 iki 2022 m. D. Bulgakovas ėjo gynybos ministro pavaduotojo administraciniams reikalams pareigas ir prižiūrėjo karinę logistiką, kol 2022 m. rugsėjį buvo pakeistas – tai buvo pirmas didelis pokytis kariuomenėje po šių metų vasarį įvykusios plataus masto invazijos į Ukrainą.

 

Tyrėjai kaltina jį sukūrus sistemą, kuri leido Rusijos karius aprūpinti nekokybiškais maisto daviniais išpūstomis kainomis. Pasak šaltinių, kuriuos cituoja nuo Rusijos vyriausybės priklausoma naujienų agentūra „RIA Novosti“, balandžio mėn. buvo suimti dar trys asmenys, įtariami dalyvavę šioje schemoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(3)
(27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()