„Sumokės didelę kainą.“ Bus kerštas (Video, foto)  ()

Tarp žuvusiųjų yra vaikų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-28 „Sumokės didelę kainą.“ Bus kerštas (Video, foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mažiausiai 11 žmonių žuvo ir daugiau nei 30 buvo sužeisti per Libano „Hezbollah“ raketų ataką stadione Golano aukštumose, pranešė Izraelio kariuomenė. Medicinos tarnybos pranešė, kad tarp žuvusiųjų yra vaikų. Izraelis jau paskelbė , kad už šį išpuolį prieš civilius gyventojus bus atsakas.

Raketų ataka futbolo aikštėje šiaurinėse Golano aukštumose buvo „Hezbollah“ kerštas už trijų „Hezbollah“ kovotojų nužudymą per Izraelio antskrydį. Izraelio gynybos pajėgos pranešė, kad jie žuvo per išpuolį, nukreiptą į „Hezbollah“ ginklų sandėlį Kfar Kila mieste, esančiame pasienyje su Izraeliu.

[EU+Kuponai] Mažiausios kainos istorijoje! Technologijos.lt išbandytų ir rekomenduojamų „KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas + dovanos. Ribotas kiekis
2242 2

„Back to School Sale“

„KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „KTC H27T22“ - 27 colių, QHD, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

2) „KTC H32S17“ - 32 colių, QHD, 165Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „KTC H27S17“ - 27 colių, QHD, 165Hz, lenktas žaidimų monitorius

4) „KTC H24T09P“ - 24 colių, 1920x1080, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

Išsamiau

Izraelio medicinos tarnybos pranešė, kad atakų Golano aukštumose aukų skaičius gali padidėti, nes kelių sužeistųjų būklė yra labai sunki. Izraelio gynybos pajėgos pradėjo tyrimą, kodėl nebuvo perimta į stadioną pataikiusi raketa, pranešė „Times of Israel“.

Irano remiamos politinės partijos ir teroristinės organizacijos „Hezbollah“ atstovas „Reuters“ sakė, kad grupuotė neigia pradėjusi ataką prieš Izraelio okupuotas Golano aukštumas. Tačiau Izraelio gynybos pajėgos paskelbė pareiškimą, kuriame patikino, kad žvalgybos ir pačios kariuomenės išvados atmeta bet kokias abejones, jog „Hezbollah“ buvo atakos vykdytojas.

 

Izraeliečiai dėl išpuolio kaltino „Hezbollah“ ir paskelbė atsakomuosius veiksmus prieš šią organizaciją.

„„Hezbollah“ sumokės didelę kainą, – paskelbė Izraelio ministras pirmininkas Benjaminas Netanyahu. – Sumokės tokią kainą, kokios dar niekas neregėjo“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(0)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()