„Neįmanoma kovoti Pirmojo pasaulinio karo stiliumi. Taip galima ir prisišokinėti!“  ()

Belgorodo srityje vyksta valymas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z karo korespondentas Maksimas Kalašnikovas kelia „zradą“ dėl sistemingo Rusijos armijos valymo Belgorodo srityje.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos veiksmingai demilitarizuoja Rusijos Federacijos pasienio Belgorodo sritį, naikindamos ten susikaupusias Rusijos karių pajėgas.

Rusijos Z karo korespondentas Maksimas Kalašnikovas liepos 26-osios vakarą paskelbė apie tai įrašą, praneša Dialog.UA.

Matyt, praėjusį penktadienį Ukrainos ginkluotosios pajėgos sėkmingai smogė tam tikram Rusijos kariniam objektui Belgorodo srityje. Kalašnikovas buvo labai sunerimęs.

[EU+Kuponai] Beprotiškų kainų tvirtieji išmanieji telefonai, 268W įkrovikliai, 4/8MP kameros, multimedijos sistemos, monitorių šviesų juostos ir kt. (Video)
3550 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-15/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW10A“ - pripučiama SUP irklentė

2) Portabili automobilinė multimedijos sistema (modelis - B5303)

3) „FOSSiBOT F101 PRO“ - 15+128GB, Android 13, tvirtasis išmanusis telefonas

4) „BlitzMax BM-ES1 PLUS“ - monitoriaus šviesos juosta

5) „Bakeey“ - 268W galios 8-nių jungčių įkroviklis

6) „Hiseeu“ - 4/8MP vaizdo stebėjimo kamera

Išsamiau

„Sunkios naujienos. Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogia į mūsų karių vietas Belgorodo srityje. Ką tik prasiautė HIMARS“, – sakė Z tinklaraštininkas.

Jis patikslino, kad dėl didžiulių nuostolių Rusijos armijoje susidarė didelis personalo trūkumas, kuris vis didėja. Rusijos armija yra ant sukilimo ir naujos kampanijos prieš Maskvą scenarijaus slenksčio.

„Neįmanoma kovoti Pirmojo pasaulinio karo stiliumi, tarsi nebūtų aviacijos (...) ir užnugario naikinimo! Taip galima prisišokinėti iki baisių procesų armijoje (kaip 1916–1917 m.), arba priverstinės ir skubotos rezervistų mobilizacijos“, – skundėsi Kalašnikovas.

 

Jis mano, kad Rusijos valdžia nesutiks su nepopuliaria mobilizacija, o bandys tartis su Ukraina dėl laikinų paliaubų. Ir už tai Kremliui greičiausiai teks padaryti nuolaidų.

Kalašnikovas reikalauja, kad Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas nubaustų asmenis, atsakingus už vadinamosios „SVO“ nesėkmę.

„Jei tai nebus padaryta, vae victis („vargas nugalėtiesiems“ – lotyniškai)“, – rašė Rusijos Federacijos Z karo korespondentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(4)
(57)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: