[ŽT] „Dabar tai tiesa“. Rusija dislokavo tris raketomis ginkluotus povandeninius laivus  ()

Po visos eilės sėkmingų Ukrainos atakų Rusija praktiškai visiškai atitraukė savo Juodosios jūros laivyno laivus. Tačiau dabar dislokavo tris povandeninius laivus, kurie yra ginkluoti sparnuotosiomis raketomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kurį laiką Ukraina džiaugėsi, kad Rusija prie jos krantų neturi laivų, galinčių leisti sparnuotasias raketas. Tačiau šiandien Ukrainos karinio jūrų laivyno atstovas Dmytro Pletenčiukas paskelbė, kad Rusija dislokavo net tris sparnuotosiomis raketomis ginkluotus povandeninius laivus. Reikia priminti, kad ukrainiečių jūriniai dronai povandeninių laivų negali atakuoti.

„Pirmą kartą priešas į jūrą paleido tris sparnuotąsias raketas nešančius povandeninius laivus. Tiesą sakant, visus esančius Azovo-Juodosios jūros regione. Kartais Juodosios jūros laivynas vadinamas povandeniniu laivynu. Dabar tai tiesa“, – „Facebook“ rašo Pletenčiukas. Jis, žinoma, taip užsiminė apie nuskandintus Juodosios jūros laivyno laivus.

[Vokietija] Tik nuo 39€ už akumuliatorinį pjūklą su sekatoriumi ir lazerinio nivelyro rinkinys. Ribotas kiekis
2828

Nuostabiai geros kainos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

Atrodo, kad kol kad tų povandeninių laivų grėsmė nėra vertinama labai rimtai. Rusija ir taip turi galimybių leisti sparnuotasias raketas, todėl sunku manyti, kad jie tam naudotų povandeninius laivus. Ukraina turi galimybių numušti sparnuotasias raketas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(67)
(6)
(61)

Komentarai ()