[ŽT] „Vienas karščiausių taškų.“ Ką ten daro prezidentas (Foto, Video)  ()

Vovčansko gyvenvietė Charkivo srityje, yra vienas karščiausių taškų Ukrainos kare. Dabar ten yra Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandien, liepos 29 dieną, Volodymyras Zelenskis lankosi priešakinėje vadavietėje prie Vovčansko. Vietoje, iš kurios vadovaujama Vovčansko gynybai. Ir vietoje, į kurią rusai labai norėtų pataikyti kokiu nors galingu ginklu.

Ką ten veikia Zelenskis? Demonstruoja lyderystę. Tuo pačiu jis sveikina gynėjus su Specialiųjų operacijų pajėgų diena, įteikia apdovanojimus. Ukrainos karių efektyvumas ginant Vovčanską ir sustabdant naują rusų invaziją į Charkivo sritį yra neįtikėtina istorija.

[EU+Kuponai] Mažiausios kainos istorijoje! Technologijos.lt išbandytų ir rekomenduojamų „KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas + dovanos. Ribotas kiekis
2230 2

„Back to School Sale“

„KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „KTC H27T22“ - 27 colių, QHD, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

2) „KTC H32S17“ - 32 colių, QHD, 165Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „KTC H27S17“ - 27 colių, QHD, 165Hz, lenktas žaidimų monitorius

4) „KTC H24T09P“ - 24 colių, 1920x1080, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

Išsamiau

 

„Noriu padėkoti jums už drąsą, už viską, ką darote, jums, jūsų ginklo broliams. Ačiū, linkiu jums ir jūsų šeimoms sveikatos, linkiu jums menkiausių nuostolių ir teisingiausio pasaulio Ukrainai. Pinoma, pergalės. Ačiū už drąsą, už didvyriškas operacijas priešo užnugaryje ir mūsų miestų bei kaimų gynybą ir deokupaciją“, – sakė Zelenskis specialiųjų pajėgų kariams. „Visa šalis jumis tikisi, mes tikrai laimėsime. Šlovę Ukrainai!“, – sakė jis.

(31)
(0)
(31)

Komentarai ()