Tai krachas. „Tu atnešei karą į Ukrainą“ (Video)  ()

Putinas išsigando.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Vasilijus Golovanovas paklausė Dmitrijaus Gordono, kodėl Putinas išsigando raketų dislokavimo Europos šalyse (tai turėtų įvyktų 2026 m.). Jo kolegos atsakymas buvo nedviprasmiškas ir lakoniškas: „Kodėl išsigando Putinas?  Skrydžio laikas į Maskvą tik 10 minučių.

Dmitrijaus Gordono interviu Vasilijui Golovanovui galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Populiarus tinklaraštininkas išjuokė Putino planą, kuris jam virto didelėmis problemomis: „Suprantate, tai juk nepaprasta: tu esi  „didysis geopolitikas“ kabutėse, tu atnešei karą į Ukrainą, kad Ukraina netaptų NATO nare, nors prieš visapusišką invaziją į NATO niekas nesiruošė priimti Ukrainos. Mes kalbame atvirai, tai yra, jis pats sugalvojo priežastį, kad Ukraina taps NATO nare, ir dėl to pradėjo prieš ją visapusišką invaziją“.

[EU+Kuponai] Pasaulinė 4G LTE išmanaus laikrodžio premjera, filtravimo siurblys baseinams, lituoklis, Android projektorius, išmanieji valdikliai ir kt. (Video)
2195 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Zeblaze Thor SQ“ - premjera išmaniojo laikrodžio su 4G LTE, GPS ir kt.

2) „Blitzwolf V2“ - 1080P, Android 9.0 vaizdo projektorius

3) Filtravimo siurblys baseinams - iki 2000 litrų

4) „FNIRSI SWM-10“ - dviejų impulsų rankinis taškinio litavimo aparatas

5) „SONOFF NSPanel“ - išmanusis valdiklis

6) „N-ONE NPad Q“ - atnaujinta 6+128GB, Android 13 planšetė

Išsamiau

Dmitrijus Gordonas pabrėžė: „Išėjo kariauti su Ukraina ir iškart gavo dvi naujas NATO nares – Švediją ir Suomiją, o Suomija yra visai šalia Rusijos sienos. Raketų skrydžio laikas į Sankt Peterburgą apskritai kapeika, o į Maskvą – kiek daugiau nei kapeika. Suomija jau dislokuoja amerikietiškus ginklus. Nelaimingasis „geostrategas“ „apžaidė visus“. Jis „apžaidė visus" ir gavo plius dvi NATO šalis ir plius Ukrainos militarizaciją. Jis norėjo demilitarizuoti Ukrainą, bet gavo Ukrainos militarizaciją“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(382)
(12)
(370)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: