Ukrainoje audra. „Jis nesutinka su Syrskiu.“ Kas bus vienam autoritetingiausių vadų  (1)

Ruošiamasi atleisti vieną autoritetingiausių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadovų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-29 Ukrainoje audra. „Jis nesutinka su Syrskiu.“ Kas bus vienam autoritetingiausių vadų  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liaudies deputatė Mariana Bezuglaja pranešė, kad tarp karių skleidžiama informacija apie pasirengimą nušalinti 80-osios Oro puolimo kariuomenės brigados (ADF) vadą Emilį Iškulovą, vieną autoritetingiausių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadų.

„Jis nušalinamas dėl nesutikimo su nerealiomis O. Syrskio užduotimis. Bet tai dar ne viskas: siekiant sugriauti ir integruoti desantininkus į pėstininkus, O. Syrskis dabar daro taip: brigadų vadovybė pašalinama iš būrių ir jie išsiunčiami po vieną sausumos brigadose, pažeidžiant komandų pastovumą ir valią“, – sakė liaudies deputatė.

[EU+Kuponai] Mažiausios kainos istorijoje! Technologijos.lt išbandytų ir rekomenduojamų „KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas + dovanos. Ribotas kiekis
2242 2

„Back to School Sale“

„KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „KTC H27T22“ - 27 colių, QHD, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

2) „KTC H32S17“ - 32 colių, QHD, 165Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „KTC H27S17“ - 27 colių, QHD, 165Hz, lenktas žaidimų monitorius

4) „KTC H24T09P“ - 24 colių, 1920x1080, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

Išsamiau

Be to, anot jos, desantininkų korpusas buvo pervadintas į greitojo reagavimo korpusą ir pavaldus pagrindinio vado O. Syrskio nurodymams, kad būtų vėliau perkeltas į sausumos pajėgas. Tuo pačiu metu Mariana Bezuglaja tvirtina, kad nepaisant reikšmingo mobilizacijos pagerėjimo, šių padalinių personalas nebuvo tinkamai aprūpintas.

„Batalionai su veteranais, patyrusiais seržantais ir karininkais išsenka iki nulio, o pirmenybė papildymui teikiama sausumos pajėgoms Be to, mobilizuotieji pirmiausia siunčiami į naujas sausumos „zombių brigadas“, apie kurias rašiau ne kartą, o ne papildyti esamas kovines brigadas. Oro desanto mokymo centras veikia minimaliu pajėgumu, nors ten dauguma  instruktorių turi kovinės patirties“, – sakė liaudies deputatė.

 

Nepaisant to, M. Bezuglaja teigia, kad desantininkai, kaip visada, siunčiami į karščiausias ir sudėtingiausias sritis. Jos žiniomis, šias brigadas planuojama paversti sausumos puolimo brigadomis, o desantą de facto likviduoti kaip atskirą kariuomenės, ženklo ir kultūros atšaką, ištirpinant jį sausumos pajėgose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(49)
(-36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)