[ŽT] „Pergalės strategija jau suformuota.“ Ką skelbia pulkininkas  ()

Karo Ukrainoje trukmė priklauso nuo daugelio objektyvių veiksnių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo Ukrainoje trukmė priklauso nuo daugelio objektyvių veiksnių. Kalbame ne tik apie pakankamą Vakarų karinę pagalbą ir mobilizaciją reikiamais kiekiais, bet ir apie vakarietiškas karybos technologijas. Nors gynybos pajėgos jų neturi, iš tikrųjų kalbame apie „mažosios sovietų armijos“ – Ukrainos ginkluotųjų pajėgų – karą prieš „didžiąją sovietų armiją“, Rusijos Federacijos armiją. Jei karas vyks tais pačiais metodais ir tokiomis pačiomis pagalbos apimtimis, jis gali užsitęsti 5–10 metų.

[EU+Kuponai] Beprotiškų kainų tvirtieji išmanieji telefonai, 268W įkrovikliai, 4/8MP kameros, multimedijos sistemos, monitorių šviesų juostos ir kt. (Video)
3556 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-15/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW10A“ - pripučiama SUP irklentė

2) Portabili automobilinė multimedijos sistema (modelis - B5303)

3) „FOSSiBOT F101 PRO“ - 15+128GB, Android 13, tvirtasis išmanusis telefonas

4) „BlitzMax BM-ES1 PLUS“ - monitoriaus šviesos juosta

5) „Bakeey“ - 268W galios 8-nių jungčių įkroviklis

6) „Hiseeu“ - 4/8MP vaizdo stebėjimo kamera

Išsamiau

Kad paspartintų Ukrainos pergalę, mūsų kariuomenė turi pereiti prie trečiojo tūkstantmečio karo standartų. Šalis agresorė Rusija turi gauti teroristinės šalies statusą su visomis iš to išplaukiančiomis sankcijų pasekmėmis. Ukraina turi turėti pakankamai finansinės paramos iš savo sąjungininkų ir pereiti prie profesionalios kariuomenės.

Kalbant apie optimalią pergalės strategiją, ji tikriausiai jau suformuota Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generaliniame štabe. Tai gali apimti gynybą šiaurėje ir rytuose ir puolimo plėtojimą pietuose su nuotoliniu Krymo išlaisvinimu.

 

Tokią nuomonę OBOZ.UA išsakė pilotas-instruktorius, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, karo ekspertas Romanas Svitanas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(1)
(27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: