„Yra oficiali retorika ir yra tai, ko nori Amerikos elitas.“ Skelbiama netikėta žinia (Video)  ()

Pasiūlė Ukrainai, kaip teisingai pasirinkti tarp „blogo ir siaubingo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yigalas Levinas netikėtai pasiūlė Ukrainos valdžiai kariauti taip, kaip mano esant teisinga, ir drąsiai savo nuožiūra naudoti vakarietiškus ginklus.

Karybos analitikas įsitikinęs, kad nugalėtojai nėra teisiami, o tai reiškia, jog Vakarai niekaip nebaus Ukrainos už jos valią, nebent išreikš nepasitenkinimą tuo, kas įvyko. Yigalas Levinas apie tai pranešė „Radio NV“ „YouTube“ kanale.

Izraelio tinklaraštininkas užtikrintai pareiškė: „Yra oficiali retorika ir yra tai, ko nori tam tikros Amerikos politinės jėgos, Amerikos elitas, kuris norėtų matyti Ukrainą kaubojumi. Tie, kurie visada niekino Rusiją ir laikė ją „degaline“, nelabai verks, nes kažkur kažkas atliko operaciją. Jie norėtų matyti tokias operacijas“.

[EU+Kuponai] Akiniai nuo saulės ir belaidės ausinės viename, skaitmeninis mikroskopas, 10in1 šakotuvas, pompa, kampo matuoklis, trimeris
3306 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-15/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Skaitmeninis mikroskopas - iki 1000x didinimas, 2MP, jungiamas prie PC ir kt.

2) „BlitzWolf BW-NEW TH8“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

3) „TUERBB T-AP66“ - belaidė pompa

4) „BlitzWolf BW-G02“ - akiniai nuo saulės ir belaidės ausinės viename

5) „ETOPOO“ - kampo matuoklis

6) 21V trimeris, su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Yigalas Levinas taip pat paaiškino: „Jūsų vadovybė turi nuspręsti, kur rizikuoti, o kur nerizikuoti. Manęs paklausė, jei Ukrainos vadovybė neklausys amerikiečių, tai galbūt jai nebus skirtos  amerkietiškos „Patriot“?

Bet yra politinio elito genialumas: galimybė pasirinkti tarp blogo ir siaubingo (kur blogas sprendimas, o kur siaubingas)“.

 

„Tai nėra noras nenuliūdinti savo partnerių, kad jie nenustotų duoti „Patriot“. Tiesiog galima atlikti operaciją nepaisant to, kai partneriai sako: „Ne, tai nėra būtina, mes to nenorime“, bet vis tiek padaryti.

Ir tai yra teisingas sprendimas, nes jis dar labiau įkvėps, o tada partneriai duos dar daugiau, nes pamatys, kad po šios operacijos Rusijos „raudonosios linijos“ vėl pasirodys „rudos“. Ar tai riziknga? Mes negalime atspėti.

O jei pas Ukrainoje politinis elitas, kuris bijo rizikuoti, tai bijo“, – apibendrino karo analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(7)
(93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()