Dar neregėti įvykiai. „Jie guldo galvą už savo vadą.“ Kas vyksta (Video)  ()

Jis priešinosi užduočiai, kuri buvo „nepakeliama brigados jėgoms“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-30 Dar neregėti įvykiai. „Jie guldo galvą už savo vadą.“ Kas vyksta (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 80-osios atskiros oro šturmo brigados batalionų ir divizijų vadai pasipriešino brigados vado Emilio Iškulovo pašalinimui iš pareigų. Liepos 29 d. „Facebook“ socialiniame tinkle „Europos solidarumo“ narys Oleksijus Gončarenka paskelbė vaizdo įrašą su atitinkamu kariškių pasisakymu.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Universalūs automobilio sėdynių užvalkalai, sulankstomi karučiai, palapinės, išmanieji laikrodžiai, kavos aparatai ir kt. (Video)
3838 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Universalūs automobilio priekinių sėdynių užvalkalai

2) „Drillpro“ - 18V, 2700W smūginis veržliasukis, be baterijų

3) Kavos aparatas

4) „BlitzWolf BW-HL5“ - fantastiško funkcionalumo išmanusis laikrodis

5) „OSCAL“ - sulankstomas metalinis karutis

6) Palapinių rinkiniai - skirti 2-4 asmenims

Išsamiau

Kariškiai pažymėjo, kad jie kreipiasi į Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiąjį vadą Oleksandrą Syrskį ir Oro puolimo pajėgų vadą Igorį Skibiuką.

„Nesuprantame, kodėl turintys didelį autoritetą personalo tarpe, pergalingo karinio kelio ir didelę karo patirtį turintys vadai nemėgstami aukščiausios Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadovybės, nes nebijo išsakyti probleminių klausimų ir pranešti apie tikrąją padėtį, neužmerkia akių ir neapgalvotai neguldo žmonių pakeliui link kitų antpečių ir apdovanojimų“, – sakė vienas iš kariškių.

 

Brigada reikalauja, kad E. Iškulovas liktų vadu, nes jis „detaliai planuoja visas operacijas, nes jam kiekvieno kovotojo gyvybė yra pirmoje vietoje“, taip pat jie išreiškė pasirengimą toliau vykdyti užduotis jam vadovaujant ir „išlaisvinti Ukrainos žemę nuo piktųjų rusų dvasių“.

Paviešinus vaizdo žinutę, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro desanto pajėgų vadovybė socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė oficialų pareiškimą, kuriame personalo sprendimo aiškinimą pavadino „neteisingu“ su „daug netikslumų“.

 

„Atsižvelgiant į neįkainojamą šio karininko kovinę ir vadovavimo patirtį, karinės vadovybės sprendimu pulkininkas E. Iškulovas bus paskirtas į aukščiausias pareigas. Tai leis jam pritaikyti savo žinias, įgūdžius ir vadovavimo savybes, įgytas planuojant ir organizuojant operacijos, jau Ginkluotųjų pajėgų mastu“, – rašoma pranešime.

Kaip rašo „Ukrainskaja Pravda“, norima atleisti E. Iškulovą, nes jis priešinosi užduočiai, kuri buvo „nepakeliama brigados jėgoms“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(1)
(103)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()