„Ir tada jie išeis be mūšio“  ()

„Jo likimas jau nulemtas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs KGB majoras Sergejus Žirnovas sutiko su teiginiu, kad Krymo tilto likimas jau nulemtas, tačiau taip pat nurodė, kad būtina sunaikinti visas priešo logistikos grandines į Krymą. Net ir visiškai sunaikinus Krymo tiltą problema nebus visiškai išspręsta, todėl svarbu nutraukti visas pusiasalio transporto jungtis su Rusijos Federacija. 

Žirnovo interviu televizijos kanalui „Odesa. LIVE“ kanalui paskelbtas „YouTube“. 

Žirnovas paminėjo svarbų istorinį įvykį, kuris gali pasikartoti Kryme: „Rusų problema yra ta, kad Krymas yra pažeidžiamas. Lygiai taip pat, kaip buvo pažeidžiamas Chersonas, kai rusai perėjo į dešinįjį krantą. Buvo tokia ukrainiečių taktika, kai jie paprasčiausiai atkirto tris tiltus, t. y. Chersone buvusiai rusų grupei praktiškai buvo nutrauktas tiekimas, ir jie turėjo pasitraukti be kovos, atiduodami miestą, nes suprato, kad jei visa tai tęsis toliau, jie liks be amunicijos ir mirs iš bado.“ 

[EU+Kuponai] Mažiausios kainos istorijoje! Technologijos.lt išbandytų ir rekomenduojamų „KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas + dovanos. Ribotas kiekis
2230 2

„Back to School Sale“

„KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „KTC H27T22“ - 27 colių, QHD, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

2) „KTC H32S17“ - 32 colių, QHD, 165Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „KTC H27S17“ - 27 colių, QHD, 165Hz, lenktas žaidimų monitorius

4) „KTC H24T09P“ - 24 colių, 1920x1080, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

Išsamiau

„Tokia pati situacija ir su Krymu: jei būtų atkirstos dvi arterijos, t. y. Perekopo perėja, keli tiltai iš vienos pusės ir Krymo tiltas iš kitos pusės, Krymas liktų be vandens, be elektros ir be atsargų. Visi šie gyventojai tiesiog suplauks į Azovo jūrą ir bandys perplaukti Kerčės sąsiaurį ir išplaukti kur nors į Rusijos Federaciją. Beje, jie tai puikiai supranta“, – aiškino V. Žirnovas. 

 

Kartu buvęs žvalgas pabrėžė: „Ukrainos kariuomenė pasielgė teisingai, nes pasiekė didžiulę karinio laivyno persvarą ir privertė Rusijos karinį laivyną palikti Sevastopolį. Rusijos Federacija nustojo kontroliuoti visą Juodosios jūros akvatoriją. Krymą karinėmis priemonėmis susigrąžinti lengviau nei Donbasą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(4)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: