Pajudėjo 70 šarvuočių. Rusija puola (Video)  ()

Rusijos armija pradėjo didžiulį Kostiantynivkos puolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donecko srityje Ukrainos kariuomenės daliniai atmušė Rusijos ginkluotųjų pajėgų bandymą šturmuoti Kostiantynivkos kaimą (Kurachovo fronto kryptis). Mūšyje kovėsi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 79-osios oro desanto brigados daliniai. Ukrainos kariškių duomenimis, rusai į mūšį metė apie 70 šarvuočių. Armada, kurią sudarė mažiausiai 10 tankų, 47 šarvuočiai su pėstininkais, palaikoma Rusijos kariuomenės motociklais ir bagiais, buvo sutikta stipria Ukrainos artilerijos ugnimi.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų desantas laiku pastebėjo rusų artėjimą ir pradėjo šaudyti į priešą iš toli.

[EU+Kuponai] Mažiausios kainos istorijoje! Technologijos.lt išbandytų ir rekomenduojamų „KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas + dovanos. Ribotas kiekis
2230 2

„Back to School Sale“

„KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „KTC H27T22“ - 27 colių, QHD, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

2) „KTC H32S17“ - 32 colių, QHD, 165Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „KTC H27S17“ - 27 colių, QHD, 165Hz, lenktas žaidimų monitorius

4) „KTC H24T09P“ - 24 colių, 1920x1080, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

Išsamiau

Rusų tikslas buvo paimti Kostiantynivką, tačiau rezultatas buvo pražūtingas priešui. Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje matyti didžiuliai Rusijos armijos nuostoliai. Keliems šarvuočiams pavyko prasibrauti į kaimo pakraštį ir išlaipinti armiją prie artimiausių namų. Šiuos šarvuočius Ukrainos desantininkai sunaikino, rusų pėstininkai dronų pagalba metant granatas buvo iš ten išvaryti.

Atremiant įsibrovėlių puolimą dalyvavo artilerija, dronų operatoriai, ATGM operatoriai, pėstininkai. Mūšio metu buvo sunaikinta 12 šarvuočių, 8 rusų tankai, 9 motociklai ir bagiai.

 

Mažiausiai 36 okupantai žuvo, dar 32 buvo sužeisti.

Rusijos vadovybė ilgą laiką bando užimti 79-osios atskiros oro desanto brigados pozicijas prie Kostiantynivkos ir Paraskovijivkos kaimų. Nepaisant jų šturmų, desantininkai ir toliau laiko pozicijas netoli kaimo ir sunaikina nemažą kiekį rusiškos technikos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(1)
(105)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: