„Intonacijos keičiasi.“ Skelbiamas karo pabaigos dokumentas  ()

„Prieš kelis mėnesius apie derybas nebuvo nė kalbos.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ kanaluose pasirodė dokumentas, kuriame teigiama, kad Rusija neva gali baigti karą Ukrainoje 2024 metų lapkričio 1 dieną.

Greičiausiai tai klastotė.

Apie tai, kas  iš tikrųjų sustabdys karą, „24 kanalui“ papasakojo „Chodorkovskij Live“ kanalo vedėjas Sergejus Aslanianas.

Intonacijos keičiasi. „Tačiau vis tik karas linkęs baigtis. Tai, kaip jie kalbėjo skirtingais žodžiais ir intonacijomis dėl neišvengiamų derybų, rodo posūkį šia linkme.

[EU+Kuponai] El. paspirtukai, dviračių žibintuvėliai, saulės panelės, planšetės, vaizdo registratoriai ir įspūdingas daiktas maisto gamybai (Video)
3574 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „WQ-W4 Pro“ - 350W el. paspirtukas su telefono laikikliu ir spyna

2) „Lumintop B01“ - 850Lm žibintuvėlis

3) „FlashFish“ - 18V 60W sulankstoma, portabili saulės panelė

4) „N-ONE NPad Q“ - atnaujinta 6+128GB, Android 13 planšetė

5) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

6) „BLITZHOME SV2209“ - preciziško maisto gaminimo aparatas su APP

Išsamiau

Prieš kelis mėnesius apie derybas nebuvo nė kalbos. Abi pusės leido suprasti, kad kariaus iki galo. Tačiau dabar, neprarasdamos veido, tos pačios dvi pusės sako, kad būtina susitarti.

Visų pirma, Putinui reikia derybų, nes jis atsidūrė aklavietėje ir nežino, ką daryti toliau. Diktatorius priverstas imtis reformų. Neatsitiktinai jis griauna Gynybos ministeriją ir pastatė naują žmogų“, – sakė Aslanianas.

 

Karas baigsis ir tai bus pabaiga? Pamirškit. Anot jo, Rusijos prezidentas neišvengiamai nori paliaubų, bet ne karo sustabdymo. Putinui tai jokiu būdu nereiškia, kad karas baigsis ir tai bus pabaiga.

„Putinas nesustos. Šį karą gali sustabdyti tik diktatoriaus mirtis. Dabar turime tik popieriuką, ant kurio užrašyta svajonė: būtų gerai, kad karas baigtųsi lapkričio 1 dieną“, – pridūrė kanalo „Chodorkovskij Live“ vedėjas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(16)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: