Prasidėjo! „Vyksta antroji pasitraukimo banga“  ()

„Po žvalgybos veiksmų buvo nuspręsta suduoti raketinį smūgį“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po sėkmingų Ukrainos smūgių prieš Rusijos karinius objektus okupuotame Kryme, okupantai perkelia kai kurias pajėgas ir priemones į pusiasalio gilumą. Tokiu būdu vyksta pasiruošimas pranašumui, kurį Ukraina išsikovos oro erdvėje.  Taip „24 kanal“ sakė karo ekspertas, Ukrainos atsargos pulkininkas ir skrydžių instruktorius Romanas Svitanas.

Pasak jo, Krymas yra geografinis operatyvinis katilas ir jo neįmanoma apsaugoti nuo kariuomenės, kuri veržiasi iš žemyno. Tik laiko klausimas, kada okupantai bus nugalėti ir sunaikinti.

„Vienintelė globali išeitis rusams – palikti Krymą, ką jau padarė Juodosios jūros laivynas. Būtent Juodosios jūros laivyno pasitraukimas iš Krymo yra preliudija veiksmų, kurie įvyks su Rusijos armija ir Rusijos piliečiais, kurie dabar yra Kryme“, – įsitikinęs Svitanas.

[EU+Kuponai] Tik nuo 99,99€ fantastiški monitoriai žaidimams ir darbui + dovanos. Paskutiniai vienetai (Video)
1707 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš Europos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „KTC H27T22“ - 27 colių, QHD, 170Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

2) „KTC H32S17“ - 32 colių, QHD, 170Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „KTC H24T09P“ - 24 colių, FHD, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

Išsamiau

Pasak jo, pirmiausia pusiasalį paliks Rusijos aviacija, po to – oro gynyba, sausumos pajėgos ir civiliai gyventojai. Jis įsitikinęs, kad dabar vyksta antroji pasitraukimo banga, kuri apima oro gynybą.

„Tai nėra Kerčės krypties stiprinimas, jie tiesiog bando pasitraukti nuo smūgio. Praktiškai jie apleidžia teritoriją, suprasdami, kad visi lokatoriai vakarinėje pakrantėje bus sunaikinti“, – aiškino ekspertas.

Jis pridūrė, kad tai atidengs užpuolikų karinius objektus, kuriuos Ukrainos gynybos pajėgos galės toliau naikinti. Pasak Svitano, šios pasitraukimo bangos truks nuo kelių mėnesių iki metų.

 

Svitanas taip pat pakomentavo sprogimus Kurske. Ukrainiečiai smogė ten esančiam aerodromui, kurį rusai naudojo kaip taktinį aerodromą, jame buvo įrengtos oro gynybos sistemos ir raketų „žemė-oras“ sistemos.

„Tikriausiai po žvalgybinių veiksmų buvo nuspręsta suduoti raketinį smūgį, nes aerodromui geriau smogti būtent raketomis. Turime savo raketų – tų pačių „Neptun“, kurių veikimo nuotolis siekia iki 300 kilometrų. Toks yra ir „Olha“ veikimo nuotolis“, – pridūrė atsargos pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(0)
(49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: