„Tai tramplinas atakai. Esu įsitikinęs“  ()

Kremlius turi didelių ambicijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus vadovui Krymas visai nereikalingas kaip „šventa teritorija“, savo autoriniame straipsnyje „Krym. Realiji“ teigia ukrainiečių žurnalistas Vitalijus Portnikovas.

Siekdama pateisinti savo ambicijas, Rusija, kuri su Krymu turi mažiau bendro nei bet kuri kita pusiasalį kada nors kontroliavusi valstybė, jį tiesiog niokoja – kaip visada niokoja savo ir svetimą turtą.

[EU+Kuponai] Beprotiškų kainų tvirtieji išmanieji telefonai, 268W įkrovikliai, 4/8MP kameros, multimedijos sistemos, monitorių šviesų juostos ir kt. (Video)
3556 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-15/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW10A“ - pripučiama SUP irklentė

2) Portabili automobilinė multimedijos sistema (modelis - B5303)

3) „FOSSiBOT F101 PRO“ - 15+128GB, Android 13, tvirtasis išmanusis telefonas

4) „BlitzMax BM-ES1 PLUS“ - monitoriaus šviesos juosta

5) „Bakeey“ - 268W galios 8-nių jungčių įkroviklis

6) „Hiseeu“ - 4/8MP vaizdo stebėjimo kamera

Išsamiau

„Esu įsitikinęs, kad Krymas Vladimirui Putinui buvo reikalingas visai ne kaip „šventa teritorija“, o pirmiausia kaip tramplinas likusiai Ukrainos daliai pulti, kaip „nenuskandinamas naujosios imperijos lėktuvnešis“. Tačiau savo pretenzijų teisėtumui įrodyti Putinas pasirinko istoriją, sugalvodamas visą eilę mitų“, - rašo V. Portnikovas.

Chersonesas tapo šios pompastiškos mitologijos auka, didžiule Putino „išpažinėjo“, naujojo Rusijos stačiatikių bažnyčios Krymo metropolito Tichono (Ševkunovo), asmeniškai prižiūrėjusio rezervato pavertimą atrakcionų parku, baisisi žurnalistas.

 

Baisu stebėti, kaip visur – nuo Bachčisarajaus iki Chersoneso, nuo Balaklavos iki Sudako – bejėgis pusiasalis patiria tikrą naujų barbarų invaziją, negailestingai griaunančių praeities paminklus vardan imitacijos, jų sugalvotos Krymo ir Rusijos istorijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(6)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: