„Viskas yra detalėse.“ Netikėtas pareiškimas  ()

Ar naikintuvams užteks ginklų?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-01 „Viskas yra detalėse.“ Netikėtas pareiškimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų žiniasklaida pranešė, kad pirmieji amerikiečių naikintuvai F-16 jau atskrido į Ukrainą. Jie sustiprins Ukrainos karių ir susilpnins priešo pozicijas, sako Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras, Trečiosios atskirosios puolimo brigados vado pavaduotojas Maksimas Žorinas.

„F-16, žinoma, įneš į šį karą savo dvasią, sustiprins mūsų pozicijas ir susilpnins priešo pozicijas. Rusijai dominuojant ore, ukrainiečiams skubiai reikalingi naikintuvai“, – rašė jis savo „Telegram“ kanale. Kartu kariškis pažymėjo, kad labai svarbu, kokios komplektacijos bus pristatomi šie naikintuvai.

[EU+Kuponai] Pasaulinė 4G LTE išmanaus laikrodžio premjera, filtravimo siurblys baseinams, lituoklis, Android projektorius, išmanieji valdikliai ir kt. (Video)
2195 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Zeblaze Thor SQ“ - premjera išmaniojo laikrodžio su 4G LTE, GPS ir kt.

2) „Blitzwolf V2“ - 1080P, Android 9.0 vaizdo projektorius

3) Filtravimo siurblys baseinams - iki 2000 litrų

4) „FNIRSI SWM-10“ - dviejų impulsų rankinis taškinio litavimo aparatas

5) „SONOFF NSPanel“ - išmanusis valdiklis

6) „N-ONE NPad Q“ - atnaujinta 6+128GB, Android 13 planšetė

Išsamiau

„Tačiau viskas yra detalėse. Niekas neveikia atskirai, tik kartu. Ar naikintuvams užteks ginklų? Tai mus labiausiai domina“, – teigė Maksimas Žorinas.

„Bloomberg“ pranešė, kad pirmieji naikintuvai F-16 jau atskrido į Ukrainą. Tai patvirtina ir AP publikacija. Tiksliai nežinoma, kiek orlaivių buvo pristatyta pirmąjį kartą ir kurios šalys juos perdavė. Tuo pat metu Ukrainos vyriausybė dar nepatvirtino, kad orlaivius gavo.

 

Aviacijos ekspertas Valerijus Romanenko sakė, kad naikintuvams bus suteiktos zonos, kuriose jie laisvai skraidys, kur neveikia priešlėktuvinės raketų sistemos. Jis pažymėjo, kad kartais „draugo ar priešo“ sistema sugenda, todėl svarbu, kad nenumuštumėte savo lėktuvo. O šiose zonose naikintuvai numuš rusiškas sparnuotąsias raketas naudodami senas AIM-9M raketas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(1)
(74)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()