„500 prieš 50 000.“ Ukrainiečiai apsupti  ()

Situacija be išeities.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakar, liepos 31 d., 220-ojo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų jūrų pėstininkų bataliono vadas Artiomas Chrystinas papasakojo apie placdarmą ties Krynkais, taip pat apie Ukrainos gynėjų ir priešo armijos nuostolius, rašo Dialog. UA.

Placdarmas prie Krynkų buvo tik 900 metrų gylio ir 2,8 kilometro pločio, savo „Youtube“ kanale informuoja šaltinis „Gordon“.

Grubiai tariant, ukrainiečių gynėjai buvo visiškai apsupti. Priešas buvo priekyje, iš dešinės ir kairės, o už jų – Dnipro upė. Reikėjo ne tik išlaikyti placdarmą, bet ir dar prie jo prieiti.

[EU+Kuponai] Kampiniai šlifuokliai, kelioniniai šaldytuvai, belaidžiai lituokliai, elektriniai vandens šildytuvai, USB atmintukai ir uodų lempa-gaudyklė (Video)
3015 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-05/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Uodų lempa-gaudyklė

2) „H1“ - dviejų impulsų rankinis taškinio litavimo aparatas

3) Elektrinis vandens šildytuvas - 220V, 6000W, pilnas jutiklinis valdymas

4) „Mudiro“ - kelioniniai 35/55 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

5) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis, pasirenkamas baterijų skaičius

6) „BlitzWolf BW-UPC2“ - USB atmintukas (32-256GB)

Išsamiau

Placdarme buvo vidutiniškai iki 500 ukrainiečių jūrų pėstininkų, kurie susidūrė su 50 000 Rusijos ginkluotųjų pajėgų rezervu.

Kovotojas pripažino, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuostoliai šiame rajone yra dideli, tačiau priešas jų turi dar daugiau. Minimaliais skaičiavimais, jie siekia 1 su 8.

Tačiau priešas neturėjo didelių karinės technikos nuostolių, nes ją panaudojo tik pačioje kovų Krynkų rajone pradžioje.

 

Dar liepos antroje pusėje Ukrainos ginkluotosios pajėgos apleido Krynkus, nes dėl visiškai sunaikinto paties kaimo nebebuvo kur kovoti. Vėliau žiniasklaida pranešė, kad kovose dėl Krynkų žuvo 262 ukrainiečių gynėjai, o dar 788 dingo be žinios.

OSINT analitikas Naalsio pranešė, kad per kovas Krynkų vietovėje Ukrainos ginkluotosios pajėgos neteko 37 karinės technikos vienetų, o priešai – 233, įskaitant 23 tankus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(38)
(64)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: