[ŽT] Sąlyčio linijoje. „Gali įvykti paliaubos“ (Video)  ()

„Tiesiog ugnis trumpam nutrūks.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vitalijus Portnikovas paaiškino, kokiomis sąlygomis galima sudaryti taikos sutartį tarp kariaujančių šalių: „Šie susitarimai reikš, kad kariai liks sąlyčio linijoje, Ukraina negaus jokių saugumo garantijų iš Rusijos, o Rusija negaus iš Ukrainos teritorijų įsigijimo pripažinimo, tai yra tiesiog ugnis trumpam nutrūks. Manau, kad tai yra pats tikriausias įvykių raidos scenarijus ateityje, ir iš karto pasakysiu, kad nežinau, kada tokia ateitis ateis. Kad tai įvyktų, turi būti tikras abiejų šalių išsekimas. Abiejų šalių aukų lygis turėtų tapti nepriimtinas tiek visuomenei, tiek abiejų šalių politinei vadovybei“.

[EU+Kuponai] Tarnaus bent 18 metų ir leis kasmet sutaupyti net 1000€! Iki 11520Wh monstrai apsaugos ir nuo dingusios elektros (Video)
5114 3

Pastarųjų savaičių ekstremalūs gamtos įvykiai Lietuvoje dar kartą įrodė, kad patys žmonės turi būti pasiruošę iššūkiams, kurie kyla dingus elektrai. Laimei, yra puikių įrenginių, kurie leis ne tik toliau gyventi įprastą gyvenimą, bet ir dar sutaupyti reikšmingas pinigų sumas.

Išsamiau

Portnikovo interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Publicistas išdėstė Ukrainos perspektyvas paliaubų atveju: „Abi šalys turi suvokti, kad yra ant bedugnės krašto ir  kritimas į šią bedugnę bus negrįžtamas. Šioje situacijoje gali įvykti paliaubos, o tada viskas priklausys ne nuo Ukrainos ir ne nuo Rusijos, o nuo Vakarų. Vakarai po šių paliaubų turėtų apsispręsti dėl Ukrainos saugumo programos, nes ugnies nutraukimas, paliaubos, niekam neduos jokių garantijų: nei Ukrainai, nei Rusijai“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(4)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: