Netikėti įvykiai. Kyla Kaukazas  ()

Nenori pasirodyti silpnas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip pranešė vienas iš prokremliškų „Telegram“ kanalų, daugiau nei dešimt įvairių Šiaurės Osetijos respublikos organizacijų paskelbė atvirą kreipimąsi į respublikos vadovą Sergejų Miniainą, kuriame išreiškė vietinių gyventojų poziciją. 

Pats kreipimasis susijęs su situacija, kuri šiuo metu vyksta vadinamojoje „specialiosios karinės operacijos“ zonoje, o iš tikrųjų – su karu prieš Ukrainą ir Šiaurės Osetijos vietos gyventojų dalyvavimu kovose Ukrainos teritorijoje. Aktyvistai reikalauja, kad respublikos vadovas nedelsdamas paskelbtų informaciją apie tikslų per karą žuvusių piliečių skaičių. 

[EU+Kuponai] Nuostabūs dažų purkštuvai, LED šviestuvai, dviračių žibintuvėliai, „Xiaomi“ orų stotelės, 3in1 mikrofonai ir robotai siurbliai (Video)
3154 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-14/2024-10-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Elfeland“ - 18W LED šviestuvas

2) „Proscenic V10“ - robotas dulkių siurblys su grindų plovimu

3) „Astrolux BC2“ ir „Astrolux TL01“ žibintuvėliai dviračiams

4) „MUSTOOL“ - 1300W dažų purkštuvas su 2 baterijomis ir įkrovikliu

5) „BlitzWolf BW-SX31“ - 3in1 belaidis „Lavalier“ mikrofonas

6) „Xiaomi Mijia“ orų stotelė-laikrodis su APP

Išsamiau

Be to, vietos gyventojai primygtinai reikalauja skubiai nutraukti Šiaurės Osetijos gyventojų siuntimą į karą Ukrainoje. Taip pat respublikos vadovą ragino siekti dalinės demobilizacijos tų osetinų, kurie jau kariauja.

Labai svarbus dalykas yra tai, kaip pažymi prokremliškas „Telegram“ kanalas, kad Miniainas iš pradžių, žinoma, nežiūrėjo į situaciją rimtai. Jis įsitikinęs, kad visa tai pradėjo provokatoriai, norintys destabilizuoti padėtį respublikoje. Kartu Šiaurės Osetijos vadovas nenori pasirodyti silpnas prieš Rusijos prezidento administraciją. Dėl to jis nusprendė sulaikyti aktyvius judėjimo dalyvius. 

 

Kanalas pažymi: jo šaltiniai mano, kad bandymas daryti spaudimą vietos gyventojams gali išprovokuoti protestus, kurių iš tikrųjų dabar niekam nereikia. Dėl to žmonių nepasitenkinimas gali išsilieti į gatves. O atsižvelgiant į Kaukazo specifiką, Miniainas turėtų išmintingiau spręsti šį klausimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(1)
(76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()