Atrodo naujas karas neišvengiamas. „...davė įsakymą smogti“ (Video)  ()

Į karą gali įsijungti ir JAV.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-02 Atrodo naujas karas neišvengiamas. „...davė įsakymą smogti“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Irano dvasinis lyderis įsakė tiesiogiai pulti Izraelį, keršydamas už „Hamas“ lyderio Ismailo Haniyeho nužudymą, sužinojo „New York Times“. „Mes dalyvaujame „egzistenciniame kare“ prieš Iraną ir jo sąjungininkus“, – savo kalboje tautai sakė Izraelio ministras pirmininkas Benjaminas Netanyahu.

„Mes esame pasirengę bet kokiam scenarijui, o kas mus puls, už tai sumokės didelę kainą“, – pridūrė jis. Tuo tarpu Iranas daro ne mažiau aiškius pareiškimus.

[EU+Kuponai] 2in1 robotas dulkių siurblys, karšto oro gruzdintuvė, pjūklas, Bluetooth akiniai, 800W el. paspirtukas ir mikroskopas (Video)
2461 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Vactidy T8“ - 2in1 robotas dulkių siurblys

2) „Proscenic T22“ karšto oro gruzdintuvė - 5L, 1500W, LED valdymo ekranas, valdymas balsu ir kt.

3) „VIOLEWORKS“ - 3000W galios akumuliatorinis pjūklas, su 2 baterijomis

4) „Lenovo Lecoo-C8“ - akiniai nuo saulės ir belaidės ausinės viename

5) „KuKirin G2“ - 800W, 15Ah el. paspirtukas

6) Delninis mikroskopas - 2MP, 500X priartinimas

Išsamiau

„Mes laikome kerštą savo pareiga“, – sakė Irano aukščiausiasis dvasinis ir politinis lyderis ajatola Ali Chamenei, turėdamas omenyje „Hamas“ vado nužudymą per Izraelio antskrydį į jo rezidenciją Teherane. Izraelis „pasiruošė sau griežtą bausmę“, kurią skirs Iranas, o Ismailas buvo „brangus svečias mūsų namuose“, pridūrė ajatola.

Konfliktas Artimuosiuose Rytuose ir karas su Iranu atrodo neišvengiami. Priminsime, kad į karą gali įsijungti ir JAV. Pentagono vadovas Lloydas Austinas sakė, kad nors didelis karas Artimuosiuose Rytuose „nėra neišvengiamas“, JAV padės Izraeliui, jei jį užpuls.

 

Kaip „Bloomberg“ pridūrė Izraelio kariuomenės atstovai, kol kas naujų smūgių Libanui nebus. Tačiau Izraelio ministro pirmininko ir Irano ajatolos žodžiai nepalieka abejonių, kad tai nėra smurto Artimuosiuose Rytuose pabaiga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(14)
(13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()