„Pašalinti keliolika Su-34.“ Prasidėjo nauja era (Video)  ()

„Psichologinis poveikis bus.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-03 „Pašalinti keliolika Su-34.“ Prasidėjo nauja era (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

F-16 naikintuvai turės psichologinį poveikį rusams, kai jiems pavyks pašalinti keliolika priešo Su-34. Rusija negali prisiimti tokios rizikos su savo orlaiviais, atsižvelgiant į gamybos problemas.

Apie tai televizijos kanale „Espresso“ kalbėjo karo ekspertas Michailas Samusas.

Pasak jo, F-16 bus „perginklavimo ir naujos eros pradžia“ Ukrainai, nes tai pirmasis atitinkamo lygio vakarietiškas orlaivis oro pajėgose:

[EU+Kuponai] Kampiniai šlifuokliai, kelioniniai šaldytuvai, belaidžiai lituokliai, elektriniai vandens šildytuvai, USB atmintukai ir uodų lempa-gaudyklė (Video)
3015 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-05/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Uodų lempa-gaudyklė

2) „H1“ - dviejų impulsų rankinis taškinio litavimo aparatas

3) Elektrinis vandens šildytuvas - 220V, 6000W, pilnas jutiklinis valdymas

4) „Mudiro“ - kelioniniai 35/55 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

5) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis, pasirenkamas baterijų skaičius

6) „BlitzWolf BW-UPC2“ - USB atmintukas (32-256GB)

Išsamiau

„Tai tikrai perginklavimo ir naujos eros pradžia. F-16 yra pirmasis žingsnis link naujojo oro pajėgų modelio, ir tai tikrai labai svarbu. Apie 20 metų kalbame, kad būtent 2025 m. turime visiškai pereiti prie vakarietiškų orlaivių. Iš esmės taip ir atsitiko, bet kitokiomis aplinkybėmis“.

Pasak eksperto, F-16 turės psichologinį poveikį rusams, kai su naikintuvų pagalba bus pašalinti pirmieji dešimt priešo Su-34. Jis priminė situaciją su A-50:

„Tai galima prilyginti tam, kaip mes numušėme du A-50, kurie teikė informaciją ir taikinio vietą Rusijos oro pajėgų taktinei aviacijai. Psichologinis poveikis bus, kai numušime kelis – iki keliolikos Su-34, nes po to jie tiesiog nebus naudojami. Juk visoje Rusijoje liko tik šimtas Su-34. Tai yra, jie negali taip jais rizikuoti, nes dabar negali pagaminti kelių dešimčių Su-34 per metus. Jie vos keliolika pagamina. Be to, mažai tikėtina, kad be Kinijos pagalbos jie iš viso galės pagaminti šiuos lėktuvus. Sankcijos taikomos aukštųjų technologijų srityse. Rusai saugos savo lėktuvus“, – apibendrina ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(182)
(11)
(171)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: