Monstrinis Ukrainos smūgis. Rusus ištiko šokas. „Kur bėgti?“ (Video)  ()

Regioną užpuolė 55 atakos dronai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naktį Ukraina dronais masiškai atakavo Morozovsko aerodromą netoli Rostovo, objektas patyrė kritinę žalą.

Rugpjūčio 3-iosios naktį dešimtys atakos dronų atakavo Morozovsko karinį aerodromą Rostovo srityje (RF). Ten nugriaudėjo stiprūs sprogimai ir kilo gaisrai.

Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraine 365“.

Rostovo srities gubernatorius pranešė apie „didžiulę dronų ataką“. Jis patvirtino, kad smūgis buvo sėkmingas, nes, anot jo, buvo apgadinta „daug objektų Kamenskio ir Morozovsko rajonuose“.

[EU+Kuponai] Akiniai nuo saulės ir belaidės ausinės viename, skaitmeninis mikroskopas, 10in1 šakotuvas, pompa, kampo matuoklis, trimeris
3332 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-15/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Skaitmeninis mikroskopas - iki 1000x didinimas, 2MP, jungiamas prie PC ir kt.

2) „BlitzWolf BW-NEW TH8“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

3) „TUERBB T-AP66“ - belaidė pompa

4) „BlitzWolf BW-G02“ - akiniai nuo saulės ir belaidės ausinės viename

5) „ETOPOO“ - kampo matuoklis

6) 21V trimeris, su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Morozovske buvo užpultas to paties pavadinimo Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų aerodromas, aktyviai dalyvaujantis agresijoje prieš Ukrainą. Liudininkai ten pastebėjo didžiulius gaisrus. Beveik visas karinis objektas buvo apimtas gaisro. Spėjama, kad ten buvo sunaikinti sandėliai su šaudmenimis ir kuru. Internete pasirodė keli įspūdingi vaizdo įrašai, nufilmuoti liudininkų.

„Kur bėgti? Nėra kur. Į Antarktidą“, – skundėsi įvykio liudininkas.

 

Pasak Rostovo srities gubernatoriaus, regioną užpuolė 55 atakos dronai. Rusijos gynybos ministerija ryte pranešė, kad ten buvo numušti 36 dronai. Rusijos Federacijos valdžia ir armija apie tai, kas nutiko likusiems dronams, tyli.

Kamenskio rajone buvo užpulta „Rosrezerv“ „Atlas“ gamykla. Joje saugomos ir tvarkomos strateginės atsargos, įskaitant maistą, kurą, medicinos reikmenis ir kitus svarbius išteklius. Šie rezervai skirti naudoti esant ekstremalioms situacijoms, tokiomis kaip stichinės nelaimės, ekonominės krizės, kariniai konfliktai ir kitos nenumatytos aplinkybės. Ši gamykla aktyviai dalyvauja aprūpinant okupacinę Rusijos Federacijos armiją, kovojančią prieš Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(0)
(129)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: