„Padėtis yra kritinė ir toliau blogėja“  ()

Žinios iš fronto neramina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai užėmė Veselės kaimą Donecko srityje, rodo projekto „DeepState“ išvados. Rusijos pajėgos sutelkia dėmesį į taktinį žygį Pokrovsko link, o vienas Ukrainos karo stebėtojas nurodė, kada joms tai gali pavykti.

Apie Veselės kaimo Donecko srityje užėmimą pranešė agentūra „Unian“, remdamasi projekto „DeepState“ pranešimais. Jis yra į rytus nuo Gardivkos, Pokrovsko srityje. „Padėtis yra kritinė ir toliau blogėja. Priešas daro spaudimą ir tęsia taktinius laimėjimus“, – perdavė „DeepState“ socialinėje žiniasklaidoje. Pranešime priduriama, kad pastarosiomis dienomis padaugėjo KAB raketų, kurias rusai numetė ant Ukrainos gynybos pajėgų pozicijų. Be to, okupantai ir toliau naudoja motociklais važiuojančius dalinius antrosios gynybos linijos žvalgybai vykdyti.

[EU+Kuponai] Kampiniai šlifuokliai, kelioniniai šaldytuvai, belaidžiai lituokliai, elektriniai vandens šildytuvai, USB atmintukai ir uodų lempa-gaudyklė (Video)
3039 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-05/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Uodų lempa-gaudyklė

2) „H1“ - dviejų impulsų rankinis taškinio litavimo aparatas

3) Elektrinis vandens šildytuvas - 220V, 6000W, pilnas jutiklinis valdymas

4) „Mudiro“ - kelioniniai 35/55 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

5) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis, pasirenkamas baterijų skaičius

6) „BlitzWolf BW-UPC2“ - USB atmintukas (32-256GB)

Išsamiau

Agentūra „Unian“ pabrėžė, kad kol kas nėra oficialaus pranešimų, jog rusai užėmė kaimus, patvirtinimo. Nors Rusijos pajėgos daro lėtą pažangą, jos toliau juda Pokrovsko link. Rusijos operacijoms padeda personalo trūkumas Ukrainos kariuomenėje ir vietovė į šiaurės vakarus nuo Avdijivkos.

 

Karo tyrimų instituto (ISW) nuomone, rusų puolimas artimiausiu metu pradės lėtėti, kai tik okupantai priartės prie labiau urbanizuotų teritorijų su didesniu gyventojų skaičiumi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(53)
(-25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: