Ukrainiečiai nori taikos derybų. Jie nustatė vieną sąlygą  ()

Ukrainiečiai nori taikos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dauguma ukrainiečių nori taikos derybų. 57 proc. ukrainiečių pritaria tam, kad Kyjivo valdžia derėtųsi su Rusija dėl taikos, rodo Nacionalinio demokratijos instituto ir Kyjivo tarptautinio sociologijos instituto atlikta apklausa. Nors taikos derybas palaikančių piliečių skaičius pamažu auga, vis dar yra dauguma tų, kurie rusams kelia vieną sąlygą, rašo Interia.pl.

[EU+Kuponai] Kampiniai šlifuokliai, kelioniniai šaldytuvai, belaidžiai lituokliai, elektriniai vandens šildytuvai, USB atmintukai ir uodų lempa-gaudyklė (Video)
3015 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-05/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Uodų lempa-gaudyklė

2) „H1“ - dviejų impulsų rankinis taškinio litavimo aparatas

3) Elektrinis vandens šildytuvas - 220V, 6000W, pilnas jutiklinis valdymas

4) „Mudiro“ - kelioniniai 35/55 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

5) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis, pasirenkamas baterijų skaičius

6) „BlitzWolf BW-UPC2“ - USB atmintukas (32-256GB)

Išsamiau

Apklausos rezultatai paskelbti oficialioje Kyjivo tarptautinio sociologijos instituto interneto svetainėje. Apklausa buvo atlikta gegužės 8-25 d. Ukrainos kontroliuojamose teritorijose. Vienas svarbiausių klausimų, kuriuos išgirdo respondentai, buvo, ar jie pritaria taikos derybų su Rusija pradžiai. Atsakymą „taip“ nurodė 57 proc. apklaustųjų. 38 proc. įsitikinę, kad šiuo metu taikos derybų pradėti nereikėtų, o 5 proc. neturėjo nuomonės.

Papildydami klausimą apie galimas Ukrainos ir Rusijos taikos derybas, apklausos organizatoriai teiravosi, kokios taikos sąlygos būtų priimtinos apklaustiesiems. 66 proc. apklaustųjų įsitikinę, kad derybos gali turėti teigiamą rezultatą tik tuo atveju, jei Ukraina atgaus nuo 2014 m. Rusijos užgrobtas teritorijas, įskaitant Donbasą ir Krymą. Šiek tiek mažiau, 60 proc. apklaustųjų, pabrėžia, kad kovų nutraukimas ir sienos nustatymas dabartinėje fronto linijoje yra „visiškai nepriimtinas“. 53 proc. apklausos dalyvių neįsivaizduoja, kad Kyjivo valdžia atsisakytų narystės Europos Sąjungoje galimybės, o 49 proc. nepritartų susitarimui, jei Ukrainos valdžia atsisakytų stojimo į NATO.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(20)
(58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: