„Serijinis.“ Medžiotas metus laiko. Jis labai pakenkė Ukrainos kariuomenei  ()

Jį medžiojo metus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje sulaikytas vyras, kuris atsakys už tai, kad padegė 10 kariuomenei priklausančių transporto priemonių. Policijos pareigūnams beveik metus nepavyko sučiupti serijinio padegėjo. Jis naudojo savadarbius padegamuosius įtaisus su laikmačiu, rašo Interia.pl.

[EU+Kuponai] Akiniai nuo saulės ir belaidės ausinės viename, skaitmeninis mikroskopas, 10in1 šakotuvas, pompa, kampo matuoklis, trimeris
3318 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-15/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Skaitmeninis mikroskopas - iki 1000x didinimas, 2MP, jungiamas prie PC ir kt.

2) „BlitzWolf BW-NEW TH8“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

3) „TUERBB T-AP66“ - belaidė pompa

4) „BlitzWolf BW-G02“ - akiniai nuo saulės ir belaidės ausinės viename

5) „ETOPOO“ - kampo matuoklis

6) 21V trimeris, su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Sulaikytas 35 metų vyras nuo 2022 m. rugsėjo iki 2023 m. rugpjūčio sudegino dešimt ir bandė padegti dar tris Ukrainos kariuomenės transporto priemones. Taip pat buvo apgadintos šalia kariuomenės technikos stovėjusios transporto priemonės. Nusikaltėlis veikė tik Kyjive, kur gyveno nuo 2014 m.

„Vyras automobilius rinkdavosi pats, važinėdamas dviračiu. Jį skatino priešiškumas kariškiams ir visiems, kurie gina Ukrainą arba padeda kariuomenei. Jis niekur nedirbo, gyveno su tėvais ir daug laiko praleisdavo internete“, – rašoma Ukrainos generalinės prokuratūros pareiškime.

 

Nusikaltėlis buvo sučiuptas per neseniai įvykdytą bandymą padegti. Jis su savimi turėjo improvizuotą, paties pasigamintą padegamąjį užtaisą su laikrodiniu detonatoriumi. Panašius įtaisus jis naudojo visų savo nusikaltimų metu. Vyrui buvo skirta aštuonerių metų laisvės atėmimo bausmė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(0)
(61)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: