„Lukašenka susitarė su Ukrainos armija. Tai signalas.“ Prasideda Baltarusijos puolimas (Video)  ()

Aiškūs signalai Lukašenkai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikas, Baltarusijos opozicionierius, Koordinacinės tarybos, siekiančios nuversti prezidentą Aliaksandrą Lukašenką, narys Pavelas Latuška pasakoja, kodėl nenumušami nepriklausomos valstybės oro erdvę pažeidžiantys „Shahedai“.

Pirmasis incidentas su dronais Baltarusijoje įvyko liepos 11 d., kai jie įskrido į oro erdvę, vienas patraukė link Vitebsko, kur dieną prieš Lukašenka kalbėjo Slavų turguje“, – per „Radio NV“ prisiminė Pavelas Latuško. „Kitą dieną kitas dronas praskrido virš Mogiliovo, kur netgi buvo paskelbtas oro antskrydžio pavojaus signalas.

[EU+Kuponai] Net iki 1200 m šviečiantis žibintuvėlis, energijos stotelė, baterijų įkroviklis, galinga pompa, SUP irklentė ir trimeris (Video)
2307 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-06/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Astrolux FT03“ žibintuvėlis (modelis: SFT40 6500K)

2) „FunWater ACC1420002“ pompa

3) „FunWater SUPFW27B“ pripučiama SUP irklentė

4) „VIOLEWORKS“ - 1000W trimeris, su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

5) „FlashFish“ - 200W energijos stotelė

6) „Astrolux VC04S“ - daugiafunkcis baterijų įkroviklis

Išsamiau

Tada vėl jų buvo. Vienas galiausiai nukrito netoli gana didelio Bobruisko miesto ir sprogo.

Manau, kad visa tai buvo aiškūs signalai Lukašenkai, užsiminusiam apie savo nepriklausomybę. Dieną prieš tai jis atvyko prie Ukrainos sienos ir pasakė, kad susitarė su Ukrainos kariškiais, todėl karius reikia išvesti.

Tuo pat metu tuo laikotarpiu vyko Baltarusijos ir Kinijos pratybos. Ir tai buvo bandymo remtis kitu, o ne Rusijos Federacija, požymis.

Štai todėl ir skrido dronai. Tai signalas. Po to, Valaame, įvyko Putino ir Lukašenkos susitikimas. Jie kalbėjosi tris dienas ir dvi naktis, bet taip ir neaišku, dėl ko susitarė, atrodo, kad dėl nieko.

 

Ypatingų dividendų Lukašenka negavo, bet eilinį kartą, kaip suprantu, gavo aiškų Putino nurodymą suteikti Baltarusijos oro erdvę Rusijos dronams, kurie jam grįžus vėl skrido virš Baltarusijos, šį kartą virš Stolino srities.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(3)
(16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()