[ŽT] Galingas pareiškimas apie naujus smūgius. „Rusija net neįsivaizduoja...“  ()

Jis padarė pareiškimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dangus maišysis su žeme. Šeštadienį, rugpjūčio 3 d., Ukrainos prezidentūros administracijos vadovas Andrijus Jermakas paskelbė apie naujus galingus smūgius Rusijos Federacijos teritorijoje.

Jis padarė pareiškimą savo „Telegram“ kanale.

[Vokietija] Mažiausia kaina šiais metais! Fantastiški 4in1 suvirinimo aparatai. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
3085 2

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

„Mūsų smūgiai taps dar galingesni. Rusija net neįsivaizduoja, kad ji pradėjo savo teroru. Tikslų yra pakankamai“, – rašė Jermakas.

Atkreipkime dėmesį, kad rugpjūčio 3-osios naktį Ukrainos saugumo tarnyba, karinė žvalgyba ir Ukrainos ginkluotosios pajėgos masiškai atakavo taikinius Rusijos Federacijoje dronais-kamikadzėmis. Buvo užpulti kariniai ir naftos objektai 7 Rusijos regionuose. Ypač „karšta“ buvo Rostovo srityje, kur buvo sėkmingai užpultas Morozovsko aerodromas. Be kita ko, ten buvo sunaikintas sandėlis, kuriame buvo valdomos bombos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(226)
(6)
(220)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: