Žaibo greičiu atvyksta lėktuvnešio smogiamoji grupė. Ir tai dar ne viskas  (1)

„Išlaiko pajėgumą per trumpą laiką dislokuoti pajėgas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pentagonas penktadienį pranešė, kad Jungtinės Valstijos stiprins savo gynybinius pajėgumus Viduriniuose Rytuose ir dislokuos papildomų karo laivų ir naikintuvų.

Pentagono teigimu, tai daroma, kad būtų apsaugoti JAV kariai ir apgintas Izraelis, regione didėjant įtampai.

Apie tai skelbiama po to, kai Iranas ir jo regioniniai sąjungininkai pažadėjo atkeršyti už islamistų grupuotės „Hamas“ politinio lyderio nužudymą Teherane ir Libano judėjimo „Hezbollah“ vado nužudymą Beirute, taip pakurstydami baimę dėl platesnio konflikto Viduriniuose Rytuose.

„Gynybos departamentas ir toliau imasi veiksmų, kad sumažintų Irano arba jo partnerių ir įgaliotinių vykdomos regioninės eskalacijos galimybę“, – sakoma Pentagono spaudos sekretoriaus pavaduotojos Sabrinos Singh pareiškime.

[EU+Kuponai] El. paspirtukai, dviračių žibintuvėliai, saulės panelės, planšetės, vaizdo registratoriai ir įspūdingas daiktas maisto gamybai (Video)
3581 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „WQ-W4 Pro“ - 350W el. paspirtukas su telefono laikikliu ir spyna

2) „Lumintop B01“ - 850Lm žibintuvėlis

3) „FlashFish“ - 18V 60W sulankstoma, portabili saulės panelė

4) „N-ONE NPad Q“ - atnaujinta 6+128GB, Android 13 planšetė

5) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

6) „BLITZHOME SV2209“ - preciziško maisto gaminimo aparatas su APP

Išsamiau

„Po siaubingo „Hamas“ išpuolio prieš Izraelį spalio 7 dieną gynybos sekretorius pakartojo, kad Jungtinės Valstijos gins savo karius ir interesus regione, įskaitant mūsų tvirtą įsipareigojimą ginti Izraelį“, – teigiama jame.

„USS Abraham Lincoln“ lėktuvnešio smogiamoji grupė regione pakeis „USS Theodore Roosevelt“ vadovaujamą grupę, sakė S. Singh.

Gynybos sekretorius Lloydas Austinas taip pat įsakė nukreipti papildomus balistinių raketų gynybą galinčius užtikrinti kreiserius ir naikintuvus į Vidurinius Rytus ir JAV Europos vadavietės teritorijas, taip pat naują naikintuvų eskadrilę į Vidurinius Rytus.

Izraelis antradienį Beirute nukovė „Hezbollah“ vadą Fuadą Shukrą. Izraelio teigimu, tai buvo atsakas į praėjusią savaitę aneksuotose Golano aukštumose įvykdytą mirtinus raketų smūgius.

 

Neužilgo Irano sostinėje buvo nužudytas „Hamas“ politinis lyderis Ismailas Haniyeh. Izraelis šio išpuolio kol kas nekomentavo.

„Jungtinių Valstijų pasaulinė gynyba yra dinamiška, o Gynybos departamentas išlaiko pajėgumą per trumpą laiką dislokuoti pajėgas, kad būtų galima reaguoti į besikeičiančias grėsmes nacionaliniam saugumui, – sakė S. Singh. – Jungtinės Valstijos taip pat ir toliau daug dėmesio skiria įtampai regione mažinti ir siekti paliaubų pagal susitarimą dėl įkaitų grąžinimo namo ir karo Gazoje nutraukimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: BNS
(54)
(7)
(47)
Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama

Komentarai (1)