„Laimėti karą.“ Atskleistas klastingas Putino planas (Video)  (1)

Kremlius sąmoningai atitraukti pasaulio dėmesį nuo karo Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vitalijus Portnikovas kalbėjo apie įvykius, kurie gali susiklostyti Artimuosiuose Rytuose: „Konfliktas gali apimti Irano, Izraelio, Palestinos, Libano ir Jemeno teritorijas, kur veikia kita Irano proksi-armija, vietinių hučių teroristinė organizacija. Iraną palaikys du sąjungininkai – Rusijos Federacija ir Kinija, kurie stengiasi būti rimti žaidėjai Artimuosiuose Rytuose“.

Vitalijus Portnikovas apie tai kalbėjo savo analitiniame vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Ukrainos žurnalistas išsakė savo nuomonę, kaip Putinas bandys laimėti karą gudrumu:Rusijos diktatorius yra suinteresuotas didinti destabilizacijos lygį skirtinguose pasaulio regionuose, nes jis mano, kad tokia destabilizacija net ir be tiesioginio Rusijos armijos dalyvavimo gali nukreipti Vakarų dėmesį nuo karo Ukrainoje ir taip suaktyvinti karinius veiksmus bei bandyti įtikinti Kyjivą kapituliuoti. Tokias išvadas Putinas padarė vertindamas kolektyvinių Vakarų reakciją į 2023 metų spalio 7 dienos įvykius Izraelyje“.

[EU+Kuponai] Kampiniai šlifuokliai, kelioniniai šaldytuvai, belaidžiai lituokliai, elektriniai vandens šildytuvai, USB atmintukai ir uodų lempa-gaudyklė (Video)
3027 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-05/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Uodų lempa-gaudyklė

2) „H1“ - dviejų impulsų rankinis taškinio litavimo aparatas

3) Elektrinis vandens šildytuvas - 220V, 6000W, pilnas jutiklinis valdymas

4) „Mudiro“ - kelioniniai 35/55 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

5) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis, pasirenkamas baterijų skaičius

6) „BlitzWolf BW-UPC2“ - USB atmintukas (32-256GB)

Išsamiau

Portnikovas paaiškino: „Tapo visiškai akivaizdu, kad įvykiai Artimuosiuose Rytuose Vakarų politikus ir viešąją nuomonę Vakaruose domina labiau nei Ukrainos ir Rusijos karas. Verta prisiminti, kad įvykiai Artimuosiuose Rytuose ir požiūris Izraelio operacija Gazos Ruože yra svarbi Amerikos rinkimų kampanijos dalis. Įvairių Amerikos visuomenės sluoksnių susidomėjimas šiais įvykiais net neturėtų būti lyginamas su Rusijos ir Ukrainos karo įvykiaiss. Didėjantis konflikto lygis Artimuosiuose Rytuose atitinka Putino ir Kinijos vadovybės interesus“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(10)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)