„Kažkas tikrai atskris.“ Jis skelbia tikrą bombą (Video)  (1)

Paskui viskas vyksta greitai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir Vakaruose, ir Rusijos viduje yra žmonių, kurie gali likviduoti Rusijos diktatorių, bet jiems to nereikia. Vienintelė šalis, su kuria Kremlius neturėtų flirtuoti, yra Izraelis, nes jų žvalgyba sugeba bet ką surasti ir pašalinti.

Apie tai „YouTube“ kanale duodamas interviu žurnalistui Jurijui Bibikui kalbėjo savanoris su šaukiniu „Cezaris“ iš legiono „Rusijos laisvė“.

Paklaustas, ar raketa gali atskristi į Putino buveinę, rusų savanoris atsakė: „Niekas nerizikuotų to daryti. Vakarų politikai yra demagogų, bailių ir konservatorių būrys. Toks rezultatas, kaip sakėte, įmanomas tik esant vieninteliam pasirinkimui, jei Putinas paskelbs „SVO“ Izraelio teritorijoje. Jei jis tai padarys, po kelių dienų kažkas tikrai atskris pas jį ten, kur jis slepiasi, ir tuo viskas baigsis“.

[EU+Kuponai] Portabilūs ekranai, baterijos el. dviračiams, stovai projektoriams, žibintuvėliai, nuostabūs siurbliai ir SUP irklentės
3016 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-10-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFR17B“ - pripučiama SUP irklentė

2) „HANIWINNER HA177-06“ - baterija el. dviračiams

3) „BlitzWolf BW-VF4“ - stovas vaizdo projektoriams

4) „Convoy C8+“ (SST40) žibintuvėlis

5) „Proscenic F10 Pro“ - grindis plaunantis belaidis siurblys

6) „BlitzWolf PCM3-AIR“ - portabilus 14 colių 1080P ekranas

Išsamiau

Apie Putino režimo žlugimo laiką „Cezaris“ pasakė taip: „Nekalbėčiau apie artimiausią ateitį, bet kitų metų žiema, pavasaris ir vasara gali baigtis katarsiu ir Putino režimo žlugimu“.

 

Po to legiono „Rusijos laisvė“ kovotojas paaiškino, kad rusai ilgai kenčia, lėtai atsibunda, bet paskui viskas vyksta greitai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(3)
(90)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: