„Jie slepiasi rūsiuose ir pastatuose.“ Bus didžiulis smūgis. Ką sužinojo Ždanovas  ()

Rusai ruošiasi puolimui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-06 „Jie slepiasi rūsiuose ir pastatuose.“ Bus didžiulis smūgis. Ką sužinojo Ždanovas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karo ekspertas Olegas Ždanovas teigia, kad artimiausiu metu Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms teks susidurti su dar vienu bandymu pralaužti gynybą Charkivo srityje. Rusai telkia pajėgas, rašo Interia.pl.

Ukrainos karo analitikas užsiminė apie dabartinę fronto padėtį šiaurės rytiniame ruože. Pasak Olego Ždanovo, nepavykęs pirmasis Charkivo puolimo etapas nesukėlė jokių radikalių pokyčių Rusijos vadovybės planuose. Ukrainos kariškis buvo nustebęs. „Matyt, Rusijos vadovybė neatšaukė užduoties užimti Vovčanską, kad sukurtų trampliną puolimui gilyn į mūsų teritoriją Kupjansko link“, – sakė jis.

[Pasaulinė premjera] Iš EU su kuponais monstrinės energijos stotys! Pamaitins ir elektromobilį, ir visus namus (Video)
4043 4

„Earth Day Sale“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„FOSSiBOT F3600 Pro“ energijos stotis + „FOSSiBOT FB3840“ papildomos baterijos + „FOSSiBOT SP420“ 420W saulės panelės

Išsamiau

Ekspertas taip pat atskleidė informaciją apie padėtį Vovčansko mieste, dėl kurio nuolat vyksta smarkūs mūšiai. Jo nuomone, artimiausiomis savaitėmis galima tikėtis tolesnių masinių išpuolių, siekiant perimti miesto pastatų kontrolę. Tai leis surengti dar vieną smūgį Charkivo link.

 

„Jie slepiasi rūsiuose, sugriautuose pastatuose. Jie ruošiasi dar vienam puolimui, puolamiesiems veiksmams“, – teigė jis ir pridūrė, kad šiuo metu rusų taktika grindžiama rusų pėstininkų atakomis, kurios vis dėlto pasižymi labai žema kovine kokybe.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(9)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: