Maskvai šokas. 500 Ukrainos karių užblokavo 50 000 Rusijos armiją  ()

Ukrainiečiai maksimalioje apsuptyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos 30-ojo jūrų pėstininkų korpuso teritorinės gynubos pajėgų 126-osios atskirosios brigados 220-ojo bataliono vadas Artiomas Chrystinas (šaukinys Mudryj) papasakojo, kaip jo dalinys septynis mėnesius laikė placdarmą Krynkuose Chersono srityje. Apie tai jis kalbėjo interviu su leidinio „GORDON“ įkūrėju Dmitrijumi Gordonu.

„Šiai dienai mano dalinys nebevykdo užduoties Krynkuose. Gavome įsakymą – iš Krynkų pasitraukėme kontroliuojamai, kiek tai įmanoma. Apskritai laikėme jį, vykdydami užduotį, septynis mėnesius“, – pažymėjo Chrystinas.

[EU+Kuponai] Net iki 1200 m šviečiantis žibintuvėlis, energijos stotelė, baterijų įkroviklis, galinga pompa, SUP irklentė ir trimeris (Video)
2316 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-06/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Astrolux FT03“ žibintuvėlis (modelis: SFT40 6500K)

2) „FunWater ACC1420002“ pompa

3) „FunWater SUPFW27B“ pripučiama SUP irklentė

4) „VIOLEWORKS“ - 1000W trimeris, su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

5) „FlashFish“ - 200W energijos stotelė

6) „Astrolux VC04S“ - daugiafunkcis baterijų įkroviklis

Išsamiau

Jis paaiškino, kad norint papasakoti, kaip Ukrainos kariuomenei pavyko išlaikyti šį placdarmą, pašnekovams reikia įsivaizduoti, kas yra Krynkai.

„Krynkai – tai 2 kilometrų 800 metrų pločio ir 900 metrų gylio placdarmas. Tai kadaise egzistavusi nedidelė gyvenvietė. Todėl – kaip jie ten vykdė užduotis? Maksimalioje apsuptyje. Už nugaros – vanduo, dešinėje – priešas, priekyje – priešas, kairėje – priešas. Ir ten dar reikia patekti“, – pabrėžė kovotojas.

 

„Aš mačiau, kokie didvyriški buvo mūsų kariškiai – 500 žmonių, sąlyginai, kurie tuo metu buvo Krynkuose – kiek jie parodė, kas yra Ukrainos kariuomenė, sulaikė 50 tūkst. tuometinės Rusijos armijos rezervų, kuriuos Rusija ten buvo sukaupusi“, – pabrėžė kariškis.

Tačiau, pabrėžė Chrystinas, įvertinti, kiek ši operacija buvo reikalinga, turi kariškiai, kurie žino bendrą vaizdą. Jis pasiūlė įsivaizduoti, kur ši 50 000 kariuomenė būtų atsidūrusi, jei Ukrainos gynybos pajėgos nebūtų jos stabdžiusios kelis mėnesius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(162)
(17)
(145)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: