[ŽT] Kai kas įvyko. Rusai skubiai kala prie medžių telefonus (Video)  ()

Rusai dalijasi vaizdo įrašais, kuriuose – šimtai sunaikintų rusų karių telefonų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų kariai Ukrainoje skundžiasi, kad jų vadai naikina asmeninius karių telefonus. Tai prasidėjo po to, kai Rusijos Valstybės Dūma leido uždrausti kariams naudoti telefonus fronto linijoje. Rusų vadai gali bausti savo karius už telefonų naudojimą.

Jau dabar telefonai kalami prie medžių:

[EU+Kuponai] Tarnaus bent 18 metų ir leis kasmet sutaupyti net 1000€! Iki 11520Wh monstrai apsaugos ir nuo dingusios elektros (Video)
5096 3

Pastarųjų savaičių ekstremalūs gamtos įvykiai Lietuvoje dar kartą įrodė, kad patys žmonės turi būti pasiruošę iššūkiams, kurie kyla dingus elektrai. Laimei, yra puikių įrenginių, kurie leis ne tik toliau gyventi įprastą gyvenimą, bet ir dar sutaupyti reikšmingas pinigų sumas.

Išsamiau

Kodėl Rusija nori, kad kariai neturėtų telefonų? Mobiliųjų telefonų signalai leidžia Ukrainai aptikti dideles rusų karių koncentracijos vietas (jei vienoje vietoje yra daug rusų telefonų, ten yra daug rusų karių). Be to, rusai filmuojasi, fotografuojasi ir viską kelia į internetą. Ta medžiaga irgi gali būti panaudota jų pozicijų atskleidimui. Galiausiai, Rusija nenori, kad kariai skelbtų apie nuostolius, ukrainiečių smūgiu pasekmes, kalbėtų su žurnalistais apie blogas sąlygas. Juk „savų nepaliekam“ mitas greitai žlugtų, jei paprasti rusai žinotų apie mėsos šturmus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(57)
(3)
(54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: