[ŽT] „Krymo tilto nebėra...“ (Video)  (5)

Ilgai laukta Krymo deokupacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Gordonas patikino, kad netrukus Krymas bus Ukrainos, Kerčės tiltas bus išjungtas, o rusai bėgs iš pusiasalio.

Dmitrijaus Gordono interviu su Daša Sčastlivaja galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

Žurnalistas kalbėjo apie tai, kaip vyks ilgai laukta Krymo deokupacija: „Dabar nesakau jokių paslapčių. Mes žinome, kiek Kryme yra karinių dalinių, žinome, kiek Kryme yra karinių bazių, oro gynybos sistemų, sandėlių su kuru ir ginklais. Įsivaizduokite, kad vieną gražią dieną kažkas į visus tuos objektus atskrenda ir visi šie objektai sprogsta. Krymo tilto nebėra, o bėgti norisi. Ir rusai bėgs iš Krymo ant pripučiamų čiužinių ir ant visko, ant ko įmanoma“.

[EU+Kuponai] Tarnaus bent 18 metų ir leis kasmet sutaupyti net 1000€! Iki 11520Wh monstrai apsaugos ir nuo dingusios elektros (Video)
5096 3

Pastarųjų savaičių ekstremalūs gamtos įvykiai Lietuvoje dar kartą įrodė, kad patys žmonės turi būti pasiruošę iššūkiams, kurie kyla dingus elektrai. Laimei, yra puikių įrenginių, kurie leis ne tik toliau gyventi įprastą gyvenimą, bet ir dar sutaupyti reikšmingas pinigų sumas.

Išsamiau

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(514)
(82)
(432)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)

Susijusios žymos: