„Tai nesąmonė. Paspausim mygtuką.“ Kadyrovas pratrūko  ()

Rusijos Federacija turi branduolinių ginklų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-05 „Tai nesąmonė. Paspausim mygtuką.“ Kadyrovas pratrūko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tai nesąmonė. Tai ne pasaulio pabaiga. Kiek jų yra? Jei rimtai, mes ruošiamės“, – sakė Ramzanas Kadyrovas, kalbėdamas apie naikintuvų F-16 perkėlimą į Ukrainą.

R. Kadyrovas interviu visuomeninei televizijai „Rossija 1“ metu buvo paprašytas pakomentuoti dabartinę situaciją Ukrainos fronte.

Čečėnijos politikas pabrėžė, kad viskas, kas buvo suplanuota iki specialiosios karinės operacijos pradžios (propagandinis karo Ukrainoje terminas – red.), yra pasiekiama – pergalė šiemet bus šimtaprocentinė, – sakė jis.

Vėliau interviu Čečėnijos lyderis užsiminė apie daugiafunkcinio lėktuvo F-16 perdavimo Ukrainai klausimą. R. Kadyrovo teigimu, rusai neturėtų išsigąsti tokio pobūdžio informacijos, nes tai neturės įtakos vykstančioms kovoms.

[EU+Kuponai] Kampiniai šlifuokliai, kelioniniai šaldytuvai, belaidžiai lituokliai, elektriniai vandens šildytuvai, USB atmintukai ir uodų lempa-gaudyklė (Video)
3015 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-05/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Uodų lempa-gaudyklė

2) „H1“ - dviejų impulsų rankinis taškinio litavimo aparatas

3) Elektrinis vandens šildytuvas - 220V, 6000W, pilnas jutiklinis valdymas

4) „Mudiro“ - kelioniniai 35/55 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

5) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis, pasirenkamas baterijų skaičius

6) „BlitzWolf BW-UPC2“ - USB atmintukas (32-256GB)

Išsamiau

„Rimtai, mes ruošiamės. Jei kas nors staiga nutiks ne taip, būtinai paspausime reikiamus mygtukus ir parodysime, kad su mumis nereikia juokauti. Kaip sakė mūsų vyriausiasis vadas (Vladimiras Putinas – red.): kam mums reikalingas šis pasaulis be Rusijos?“ – pabrėžė jis.

Kalbėdamas apie „mygtukų spaudimą“, R. Kadyrovas užsiminė, kad Rusijos Federacija turi branduolinių ginklų, kurie galėtų būti panaudoti kaip atsakas į tolesnę paramą.

Rusijos užsienio reikalų viceministras Sergejus Riabkovas taip pat pakomentavo F-16 lėktuvų perdavimo Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms klausimą. Diplomatas paskelbė, kad vakarietiškos mašinos dabar bus vienas pagrindinių Rusijos kariuomenės taikinių. Kartu jis pabrėžė, kad pats lėktuvų perdavimas yra karo eskalavimas.

 

„Jie (ukrainiečiai – red.) neturi jokios įrangos, priemonių, kurios galėtų pakeisti situaciją mūšio lauke jų naudai“, – sakė jis ir pridūrė, kad orlaiviai bus numušti, o jų nuolaužos bus eksponuojamos muziejuje.

„Bėda ta, kad nebėra jokių apribojimų (...) mes netikime tuo, ką girdime iš Vašingtono. Praktiškai matome ką kita, turime sustoti, turime suprasti, kad viso to kaina bus tolesnis įtampos didėjimas, nauji praradimai, naujos tragedijos“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(88)
(-74)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()