„Tai svarbiau už kai kurių šalių laisvę. Galime tai padaryti.“ Šokiruojanti žinia iš Vokietijos  ()

Vokietijos politiko žodžiai šokiravo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Stabilumas Europoje gali būti pasiektas kitų tautų pavergimo sąskaita, pareiškė Klausas von Dohnanyi. Buvęs švietimo ministras Willy Brandto vyriausybėje pasisako už derybas su Maskva, nes „saugumas įmanomas tik su Rusija“, o ramybė yra „svarbesnė“ už kai kurių šalių laisvę.

Naujausiame savaitraščio „Die Zeit“ numeryje 96 metų socialdemokratas kritikuoja pastarojo meto Vokietijos politikos posūkį Rusijos atžvilgiu kaip „iš esmės neteisingą“.

[EU+Kuponai] Tarnaus bent 18 metų ir leis kasmet sutaupyti net 1000€! Iki 11520Wh monstrai apsaugos ir nuo dingusios elektros (Video)
5114 3

Pastarųjų savaičių ekstremalūs gamtos įvykiai Lietuvoje dar kartą įrodė, kad patys žmonės turi būti pasiruošę iššūkiams, kurie kyla dingus elektrai. Laimei, yra puikių įrenginių, kurie leis ne tik toliau gyventi įprastą gyvenimą, bet ir dar sutaupyti reikšmingas pinigų sumas.

Išsamiau

Jo nuomone, JAV pažeidė principą „saugumas įmanomas tik su Rusija“, nes dideliu mastu apginklavo Ukrainą ir taip išprovokavo Vladimirą Putiną. Vakarų provokacija jis laiko ir pažadą priimti Ukrainą į NATO. 

Klausas von Dohnanyi mano, kad stabilumą Europoje galima pasiekti kitų tautų pavergimo sąskaita. Jei tokiu būdu būtų galima išvengti pasaulinio karo, tai, žinoma, galima tai padaryti, sakė Vokietijos socialdemokratas. Kaip pažymėjo jis, niekas Vokietijoje nepritaria Rusijoje vyraujančiai politinei sistemai. „Tačiau jei norima taikos ir saugumo mūsų vaikams ir anūkams, nesvarbu, kaip valdoma Rusija. Svarbu, kaip aš, kaip Vokietijos politikas, galiu užkirsti kelią tam, kad ant mūsų vėl nebūtų numestos bombos. Tai yra lemiama“, – aiškino jis interviu laikraščiui „Die Zeit“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(66)
(-65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()